Øvre Stadionveien 94, 5161 LAKSEVÅG

Innholdsrikt rekkehus med sentral beliggenhet | Peis | Nydelig utsikt | Barnevennlig | Kort vei til daglige gjøremål

Øvre Stadionveien 94
5161 LAKSEVÅG

Innholdsrikt rekkehus. Boligen strekker seg over to plan og har følgende romforeling: Kjeller: Kjellerstue m/trapp, to soverom, bad og bod. 1.etasje: Entré, soverom, bad, stue og kjøkken.¨ Tilhørende sportsbod på 5,5 m². Parkering i garasje.

Standard

Velkommen til Øvre Stadionveien 94!

Kjeller:

Kjellerstue m/trapp:
Praktisk kjellerstue som kan benyttes etter ønsker og behov. Plass til sofa og annet ønsket inventar.
I kjellerstuen er det parkett på gulv, strie på vegger og malte plater i himling. Kjellerstuen måler 17,2 m² og har en vedovn.

Soverom:
Kjelleretasjen har to soverom på 8,1m² og 9,7m². Det ene soverommet har parkett på gulv, strie på vegger og malte plater i himling, mens det andre soverommet har teppe på gulv, strie på vegger og malte plater i himling. Soverommet har også nyere vinduer med isolerglass i trekarmer. Rommene har plass til seng av ulik størrelse, garderobeløsninger og annet møblement.

Bad:
Badet måler 4,7 m² og består av keramiske fliser på gulv, tapet/fliser på vegger, malte plater i himling og har naturlig ventilasjon via ventil i himling. Badet inneholder baderomsmøbel med benkeplate og servant, skapinnredning med belysning, gulvstående toalett og badekar. Det er varmekabler i gulv.

Bod:
Kjelleren har også en bod, som er 12m² og har belegg på gulv, malte plater på vegger og i himling. Her er det god plass til oppbevaring av det man måtte trenge.

1.etasje:

Entré:
Når du går inn i eneboligen blir du møtt av en entré på 5,4 m² som har parkett på gulv, strie på vegger og malte plater i himling. Her er det plass til å henge far seg yttertøy og sko.

Soverom:
Soverommet i 1.etasje måler 10,7 m²og har parkett på gulv, strie/ på vegger og malte plater i himling. Soverommet har også nyere vinduer med isolerglass i trekarmer.

Bad:
Badet er på 2,1 m² og har keramiske fliser på gulv/vegger og malte plater i himling. Badet inneholder vegghengt servant, speilskap, gulvstående toalett og dusj. Det er varmekabler i gulv.

Stue m/trapp:
Boligen har en stor stue som måler 38,5 m² og består av parkett på gulv, strie/tapet på vegger og takplater i himling. I stuen er det også en 10-12 år gammel klebersteinpeis med glassfront. Dette blir fort familiens samlingspunkt og har god plass til sofagruppe og spisestue. Store vinduer gir mye naturlig lys inn i rommet og gir en god romfølelse. Her er også peis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra sofakroken kan du nyte en flotte utsikten.  

Kjøkken:
Kjøkkenet har parkett på gulv, strie/tapet på vegger og takplater i himling, og måler 9,9 m². Kjøkkenet inneholder eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Det er ventilator integrert i overskap. Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin. Kjøkkenvinduet har isolerglass i trekarmer fra 2013.

Sportsbod:
Sportsboden måler 5,5 m² og gir god plass til oppbevaring.

Byggeår

1977

Bruksareal per etasje

Kjeller: 54 m²
1.etasje: 76 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

167m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, soverom, bad, kjøkken stue og kjellerstue.

Beskaffenhet

Egen tomt på 167,5 m². Tomten er opparbeidet med skiferbelagt trapp, plen, terrasse, bed og div. prydbusker.

Oppvarming

Oppvarming via panelovner.
Varmekabler på gulv på bad.
Klibersten peis i stue med glassfront.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-03-2023

Meny