Hans Hauges gate 16, 5033 BERGEN

Attraktiv 2-roms toppleilighet med takterrasse. Fabelaktig utsikt og gode solforhold. Oppgradert i 2022.

SOLGT

Hans Hauges gate 16
5033 BERGEN

Hans Hauges Gate Borettslag

Andelsbrevnummer

43

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder: Entrè (3,2 kvm), bad/vaskerom (6 kvm), stue/kjøkken (18,5 kvm), soverom (12,5 kvm) og omkledningsrom (13,5 kvm). Det er utgang til takterrasse på 3,5 kvm fra stue/kjøkken. Leiligheten har tilhørende ekstern bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Hans Hauges gate 16, en svært attraktiv 2-roms toppleilighet sentralt i Sandviken.
Leiligheten ble oppgradert i august 2022 med blant annet ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, samt skifte av toalett, dusjgarnityr og blandebatteri på bad. Alt av elektrisk- og rørleggerarbeid er utført av fagfolk. Innvendige overflater i leiligheten ble også malt på dette tidspunktet og frem til februar 2023.

Entrè | Fra leilighetens inngangsparti kommer man inn i entrè med plass til oppheng av yttertøy. Her er det lukeadkomst til loft med oppbevaringsplass.

Bad/vaskerom | Til venstre fra entrè finner man badet. Rommet har våtromsbelegg på gulv med varmekabler og malt strie på vegger. Inneholder toalett, badekar med dusj og servant i benkeplate med overhengende speil. Utstyrt med avtrekkventil, røropplegg for vaskemaskin og 116 L bereder fra 2004. Nytt toalett, dusjgarnityr og blandebatteri fra august 2022.

Stue/kjøkken | Videre er stue med åpen kjøkkenløsning, Her er godt med naturlig lysinnslipp og takhøyde på hele 3,9 meter på det høyeste, noe som gir en god romfølelse. Flott kjøkkeninnredning fra august 2022 med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp med induksjon, ventilator og kjøleskap. Det ble lagt også lagt ny kurs til induksjonstopp. Videre er det utgang til takterrasse på 3,5 kvm med fabelaktig utsikt.  

Soverom | Rommet er på 12,5 kvm med god plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Herfra er det videre tilkomst til omkledningsrom med garderobeskap og gode oppbevaringsmuligheter.

Diverse utstyr:
- Dørtelefon
- Automatsikringer (nytt sikringsskap fra august 2022)
- Heis i bygget (til 5. etasje)

Gulv: Linoleum belegg.
Vegger: Malt platekledning.
Himling: Malt platekledning.

Byggeår

1991

Bruksareal per etasje

BRA 6. etg: 55 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

781m2

Parkering

Parkering i offentlig gate, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Inkl. entrè, bad/vaskerom, stue, kjøkken, soverom og omkledningsrom

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-03-2023

Meny