Krohnegården 150, 5146 FYLLINGSDALEN

Enebolig med utleiedel i attraktivt boligområde. Svært gode solforhold og fantastisk utsikt. Kort vei til Oasen.

SOLGT

Krohnegården 150
5146 FYLLINGSDALEN

Enebolig over et plan + underetasje, bygget i 1962 og påbygget i 2005. Boligen har følgende romfordeling: Hoveddel: U-etg.: Trapp/peisstue (37 kvm) og vaskerom (3,1 kvm). Det er utgang til hage fra peisstue. 1- etg.: Entrè/gang (8 kvm), to soverom (14,2 og 11,1 kvm), bad (5 kvm), kjøkken (8 kvm), stue (28,4 kvm) og innvendig bod (1,7 kvm). Utleiedel i underetasje: Entrè/gang (7,6 kvm), bad/vaskerom (5,6 kvm), stue/kjøkken (26 kvm), soverom (12,3 kvm) og innvendig bod (5,8 kvm). Det er utgang til hage fra stue/kjøkken og til hage fra bod. Enkel utvendig bod på 3 kvm.

Standard

Velkommen til Krohnegården 150! En familiebolig med utleiedel beliggende i et attraktiv boligområde. Boligen har svært gode solforhold og fantastisk utsikt.

Hoveddel:
Fra inngangsdøren kommer man inn i en romslig entrè med plass til oppheng av yttertøy.  Videre finner man to soverom til venstre for gang på henholdsvis 14,2 og 11,1 kvm. Begge rommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet møblement etter eget ønske. 

Etasjens bad er helfliset og inneholder toalett, dusjnisje med plexiglass skyvedører, servant med møblement, speil og belysning. Utstyrt med vegghengt stråleovn og lufteventil.

Kjøkkenet har innredning med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp, ventilator og kjøl/fryseskap. Det er fliser mellom benk og overskap.

Flott stue med plass til flere sittegrupper og mye naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Takhøyde på det høyeste er 3,1 meter. Herfra kan man nyte den fantastiske utsikten og flotte solnedganger året rundt. Vedovnen gir godt med varme og bidrar til en god og lun stemning på kalde høst- og vinterkvelder. Videre herfra går man så ned i boligens peisstue - perfekt med ekstra oppholdsrom for barna når de voksne har besøk. Her kan man enkelt invitere på film- og spillkvelder i godt selskap. Flott peis også i denne etasjen. Det er utgang til hage fra peisstuen.

Vaskerommet har malt betonggulv og malt platekledning/murvegger. Inneholder røropplegg/sluk for vaskemaskin, mindre servant, stoppekran og 300 L bereder fra 2020.

Utleiedel:
Utleiedelen har egen inngang med plass til yttertøy i gangen. Det er tilkomst til hoveddelens peisstue fra gangen, noe som gjør det enkelt å bruke utleiedelen selv dersom man trenger ekstra plass.

Badet er helfliset fra 2005 og har varmekabler i gulv. Innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med glass skyvedører, servant med møblement, speil og belysning. Det er røropplegg for vaskemaskin og elektrisk avtrekkventil.

Åpen stue/kjøkkenløsning som gir en god romfølelse. Kjøkkenet har slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, keramisk platetopp, ventilator med micro, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Det er fliser mellom benk og overskap. I stue er det plass til koselig sofagruppe og annet møblement etter eget ønske. Vedovnen er deilig å ha på vinterhalvåret. Soverommet er på 12,3 kvm og har videre tilkomst til bod. 

Diverse utstyr:
- Automatsikringer
- Varmepumpe i stue

Alt i alt en innholdsrik familiebolig med egen utleiedel i attraktiv boligområde i Fyllingsdalen.

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

Hoveddel:
U-etg: 41 kvm
1. etg: 79 kvm

Utleiedel:
U-etg: 58 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

904m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Inkl. entrè/gang, bad, vaskerom, stue, kjøkken, soverom og peisstue

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-03-2023

Meny