C. Sundts gate 57, 5004 BERGEN

Attraktiv og flott 2-roms leilighet – 6. etasje med heisadkomst – Vestvendt balkong på 4,9 m² – Godt med bodplass

C. Sundts gate 57
5004 BERGEN

Sameiet Nordnes Brygge

Innbydende og flott 2-roms leilighet sentral beliggenhet. Leiligheten ligger i byggets 6. etasje med heisadkomst og holder en god standard. Utgang fra stuen til vestvendt balkong på 4,9m² og utsikt over nærområdet. 6. etasje: entre, soverom, bad, stue og kjøkken. Tilhørende bod i fellesgang på 4,9 m².

Standard

Kaland & Partners ved Petter Krantz har stor glede av å presentere C. Sunds gate 57!

Felles takterrasse for beboerne.

Entré:
Du ønskes velkommen inn i entréen på 2,6 m² hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Videre inn i leiligheten finner du stuen/kjøkken, som gjerne blir boligens naturlige samlepunkt.

Kjøkken/stue:
Entréen leder videre inn til boligens sosiale rom - stuen med den åpne kjøkkenløsningen. Stuen innredes enkelt med plass til sofa og spisegruppe. I stuen/kjøkken er det eikeparkett på gulv, slettmalte vegger og himling. Skyvedørsgarderobe med speilglass fra Slide med plass til oppbevaring. Fra stuen er det tilgang til den vestvendte balkongen på 4,9 m².

Kjøkkenet er innredet fra Sigdal med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Vegghengt ventilator fra Flexit. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med hvitevarer fra Borch, Komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp, kjøle/fryseskap og oppvaskmaskin.

Soverom:
Soverommet holder god størrelse og måler 11,3 m². Det er god plass til å innrede med ønsket sengestørrelse og annet passende møblement. Overflatene er holdt i lyse fargetoner og de store vinduene gjør rommet til et behagelig sted å starte dagen, med rikelig innslipp av naturlig lys. 

Bad:
Badet har en størrelse på 6,6 m² med keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling. Plastsluk og avtrekksventil i himling. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil/skap med belysning, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

I tillegg har leiligheten en bod i fellesgang på 4,9 m² med plass til oppbevaring.

Byggeår

1951

Bruksareal per etasje

6. etasje: 45m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1316m2

Parkering

Soneparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
Det er mulig å leie parkeringsplass i andre eiendommer i nabolaget.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet. Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-03-2023

Meny