Nebbestølen 33, 5144 Fyllingsdalen

Herlig 3-roms med kjøkken fra 2018, stor innglasset balkong på 17,5 kvm og attraktiv beliggenhet. Bør ses!

SOLGT

Nebbestølen 33
5144 Fyllingsdalen

Minken borettslag

Andelsbrevnummer

5

Gang, stue, kjøkken, bad, vaskerom, to soverom og bod som selger har benyttet som kontor. Leiligheten disponerer ekstern bod og har tilgang på felles sykkelbod.

Standard

I det man trer over dørstokken ønskes man velkommen av 75 lekre, moderne kvadratmeter. Den romslige gangen gir et godt førsteinntrykk. Store veggflater gir god plass til å oppbevare sko- og yttertøy. Overflatene er malt i lyse fargetoner og det er lagt tidsriktig laminat på gulvet, noe som er gjennomgående for hele leiligheten.

Gangen leder videre inn til boligens samlingspunkt, stuen. Stuen er åpen, lys og moderne. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys. Det er godt plass til å innrede med ønsket sofagruppe og spisebord.

Fra stuen er det adkomst til leilighetens romslige og innglassede balkong. Balkongen måler 17,5 kvadratmeter og er en fantastisk forlengelse av stuen på de fineste dagene. Hvem blir dine første gjester?

Stuen og kjøkkenet fungerer fint i åpen løsning, noe som gjør at man får utnyttet leilighetens areal til det ytterste. Leiligheten har et lyst og moderne kjøkken fra 2018 med slette fronter og heltre benkeplate. Det er innredet med kjøl- og fryseskap, induksjonstopp og stekeovn. Det er rikelig med boltreplass for hobbykokken. Virkelig et kjøkken hvor det å lage mat vil være en glede!

Leilighetens to soverom måler henholdsvis 9,5 og 9 kvadratmeter. Soverommene er plassert fint og tilbaketrukket. Det er godt med plass til å innrede soverommene med ønsket sengestørrelse og annet møblement. Fra det ene soverommet er det adkomst til en bod selger har benyttet som kontor.

Badet er flislagt og er innredet med vask med underskap, speil, dusj og vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Det er varmekabler i gulv. Det er godt med belysning på badet med spotter i tak. Vaskerommet ligger praktisk til vegg i vegg med badet.

Leiligheten disponerer ekstern bod og har tilgang på felles sykkelbod.

Byggeår

1973

Bruksareal per etasje

2. etasje: 75 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

21825m2

Parkering

God parkeringsdekning i offentlig gate.

Forretningsfører opplyser følgende:
Det er begrenset antall parkeringsplasser i borettslaget. Parkeringsplasser tildeles etter ansiennitet. Søknad sendes til styret i laget. Egne parkeringsplasser for gjester.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og to soverom.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad

Energimerking

Energikarakter E og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var til stede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

13.03.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-04-2023

Meny