Troldhaugvegen 37, 5232 Paradis

Lekker og attraktiv familiebolig med høy standard og flott opparbeidet hage. Parkering og gode solforhold. Barnevennlig.

SOLGT

Troldhaugvegen 37
5232 Paradis

Sameiet Trollhaugtunet

Boligen går over to plan og har følgende romfordeling: 1. etasje: Entrè (4,1 kvm), gang (2,7 kvm), stue/hall (41,3 kvm), kjøkken (11,6 kvm), to soverom (13,9 kvm og 6,5 kvm), garderobe (4,4 kvm), to bad (5,8 kvm og 3,1 kvm) og vaskerom (3,3 kvm). Loft: Loftstue (13 kvm) og soverom (7 kvm). Tilhørende garasje på 31 kvm og to boder på 2x6 kvm. Garasjen og boder er etablert i kjeller under seksjon 1-4.

Standard

Velkommen til Troldhaugvegen 37, flott familiebolig i attraktivt boligområde på Hop. Boligen har gjennomgående god standard med flotte uteplasser for hele familien. Svært gode solforhold fra ca. kl. 7-22 midtsommers, iflg. selger. Her har du alt du trenger på ett plan, med en ekstra stue og et soverom på loft for evt. barna eller når du har gjester på besøk.

Entrè | Fra inngangsdøren kommer man inn i en lys entrè med plass til oppheng av yttertøy. Herfra er det videre tilkomst til gang, som også har egen inngang - perfekt hvis man har barn eller hund. Fra denne mellomgangen er det direkte tilkomst til vaskerom. 

Vaskerom | Rommet har fliser på gulv og malte platevegger. Det er tilrettelagt for vaskerom og tørketrommel. Inneholder stål skyllekar, fordelerskap 300L bereder. Sentralt avtrekk.

Stue | Stor stue med plass til flere sittegrupper og vakre vinduer fra gulv til tak som gir godt med naturlig lysinnslipp. Den gode takhøyden bidrar til en god romfølelse og gjør dette virkelig til boligens samlingspunkt for familie og venner. På kalde høst- og vinterkvelder kan man benytte seg av den flotte klebersteinspeisen som gir en god og lun stemning. Fra stuen er det utgang til stor terrasse og videre til boligens flott opparbeidet hage.

Kjøkken | Flott stilren innredning fra HTH med malte profilerte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer er platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap - alt fra Siemens. Avtrekk over platetopp. Den delvis åpne løsningen til stue gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. Man har også videre tilkomst til vaskerom fra kjøkken.

Hovedsoverom med bad | Boligens hovedsoverom er på 13,9 kvm og har god plass til dobbeltseng og annet møblement etter eget ønske. Rommet har egen garderobe på 4,4 kvm med praktisk garderobeløsning for utnyttelse av rommet. Badet tilhørende soverommet er helfliset med varmekabler i gulv. Inneholder vegghengt wc, baderomsmøbel med vask, dusjhjørne, blandebatteri og garnityr. Det er sentralt avtrekk.

Bad 2 | Boligens andre bad er også helfliset. Inneholder vegghengt wc, baderomsmøbel med vask, dusjhjørne, blandebatteri og garnityr. Sentralt avtrekk. 

Soverom | Foruten hovedsoverommet, har boligen to soverom til på henholdsvis 6,5 og 7 kvm. Begge rommene passer perfekt som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor.

Loftstue | Loftstuen er på 13 kvm og passer utmerket som et oppholdsrom for barna når de voksne har besøk. Her kan man invitere til både koselige spill- eller filmkvelder.

Diverse utstyr:
- Rør-i-rør system
- Varmepumpe i stue
- Automatsikringer
- Sentralt avtrekk med varmegjenvinning

Tak: Malt gipstak
Gulv: Fliser i entrè og gang mot vaskerom. Parkett på resterende.

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

BRA 1. etg: 102 kvm
BRA loft: 20 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

459m2

Parkering

Parkering i garasje og ved inngangsparti

Arealbeskrivelse

Inkl. vindfang, gang, hall, stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom og garderobe.

Oppvarming

Varmepumpe.
Elektrisk og vedfyring.
Det er varmekabler i entrè, gang, vaskerom og bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-03-2023

Meny