Fyllingsveien 10C, 5160 LAKSEVÅG

Innbydende og trivelig 2-roms med sentral beliggenhet – God takhøyde i stuen på 2,94 m – Leilighet bygget i 2006

Fyllingsveien 10C
5160 LAKSEVÅG

BORETTSLAGET CARL KONOWSG 16-18

Andelsbrevnummer

19

Lys og flott leilihget med unik takhøyde beliggende i sentrale omgivelser på Laksevåg. Boligen ligger i byggets 1. etasje og har følgende romfordeling: 1.etasje: Stue, kjøkken, soverom og bad. Tilhørende leiligheten er en bod i underetasjen på 5,1m². Felles parkeringsplass utendørs.

Standard

Velkommen til Fyllingsveien 10!
En nydelig beliggende leilighet fra 2006 på Damsgård med kort vei til sentrum.

Stue:
Leiligheten har en stor og åpen stue/kjøkkenløsning på 38,7 m². En-stavs laminat på gulv, slettmalte vegger og himling med spotter. Leiligheten er ombygget fra tidligere næringslokale som forklarer den gode takhøyden på 2,94m.
I stuen er det god plass til sofagruppe og de store vindusflatene gir natulig lysinnslipp til rommet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt komposittvask. Det er montert lekkasjestopper på kjøkkenet. Benkebereder under kjøkkenskap. Integrerte hvitevarer: Komfyr (Gram) Induksjonstopp (Siemens) Oppvaskmaskin (Bosch) og veggmontert ventilator fra IKEA.

Soverom:
Leiligheten har et soverom på 11,4 m2, hvor det er plass til seng av ulik størrelse. En-stavs laminat på gulv, slettmalte vegger og himling med spotter. Skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir god plass til klær og annet tilbehør.

Bad:
Badet har en størrelse på 4,8 m2 med keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling med spotter. Fordelerskap til rør-i- rør er plassert i rommet. Videre er badet  innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, Speil/skap med belysning, Gulvstående toalett, dusjkabinett og  opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Byggeår

1956

Bruksareal per etasje

1. etasje: 56m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

348m2

Parkering

Borettslaget eier parkeringsplassene langs husveggen, ingen faste plasser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt. Tomten er for det meste bebygget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler i alle rom inkl. bad.

ELEKTRISK ANLEGG
El. anlegg fra 2006.
Sikringsskap er plassert i stue/kjøkken. Hovedsikring på 40 ampere
(i utvendig tavle i fellesgang).
Automatsikringer (jordfeilautomater) og overspenningsvern.
KURSER:
20 ampere:1 stk
15 ampere: 5 stk

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-03-2023

Meny