Solheimslien 28, 5056 BERGEN

Innbydende 2-roms toppleilighet med god standard – Stor altan med fantastiske sol- og utsiktsforhold – God takhøyde

Solheimslien 28
5056 BERGEN

Solheimslien borettslag

Andelsbrevnummer

340

Innbydende og delikat 2-roms toppleilighet fra 2019 med god standard og attraktiv beliggenhet. Leiligheten ligger i byggets 8. etasje og har følgende romfordeling: 8. etasje: Entre, soverom, bad, stue, kjøkken og bod. Tilhørende bod i kjelleretasjen.

Standard

Velkommen til Solheimslien 28.

Leiligheten er ny i 2019 og har «ny-garanti» til 2024 på alt av håndverkertjenester og faste installasjoner.

Entre:
I gangen er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her er det en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir mye plass til oppbevaring av sko, tøy og tilbehør.

Soverom:
Leilighetens soverom har en størrelse på 7,6m² med plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Bad på 4m² med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med Baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysning, vegghengt toalett og dusj med rette, innfellbare glassvegger. Her er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Stue/kjøkken:
Åpen stue- kjøkkenløsning med store vindusflater og en unik takhøyde som gir leiligheten en større romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere med sofa og annet stuemøblement. Fra sofakroken kan du nye fantastisk utsikt over Bergen sentrum, fløyen og mot Ulriken. Fra stuen er det utgang til en stor og flott østvendt terrasse på 25 m² med god plass til hagemøbler.

Kjøkkenet er moderne og tidløst med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Hvitevarer fra Electrolux. Frittstående kjøle/fryseskap (Bosch). Ventilator integrert i overskapet (Flexit). Det er lagt kitchenboards over benkeplate og belysning under overskapet. På kjøkkenet er det også montert komfyrvakt og automatisk lekkasjestopper (Aquastop).

Bod:
Leiligheten har en innvendig bod på 2m² og en bod i kjeller på 4,3m² som gir god plass til oppbevaring.

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

8. etasje: 38m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

8806m2

Parkering

Borettslaget har 70 garasjeplasser - disse tildeles etter venteliste/søknad. Utover dette er det mulighet for parkering i offentlig gate. Det er også 22 plasser tilgjengelig for el-bil lading. Man kan kontakte styret for informasjon om lading på disse plassene

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles festet tomt som er opparbeidet med adkomsteveier, fellesarealer og plenarealer.

Oppvarming

Sentralvarme med radiator i entré.
El. varmekabler på bad.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg

Borettslaget har fjernvarme og sentralvarme. Per i dag er alt inkludert i felleskostnader.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-05-2023

Meny