Kringsjåveien 99A, 5163 LAKSEVÅG

Lys og trivelig 3-roms med sentral beliggenhet – Nydelig utsikt over innseilingen og mot byfjellene – Kort vei til alt

SOLGT

Kringsjåveien 99A
5163 LAKSEVÅG

BORETTSLAGET KRINGSJÅV 99

Andelsbrevnummer

18

Lys og trivelig andels leilighet med sentral beliggenhet på Laksevåg. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje med følgende romfordeling: 4.etasje: gang, to soverom, bad stue og kjøkken. Tilhørende to boder - en i kjeller på 2,8 m² og en på loft 4,2 m².

Standard

Velkommen til Kringsjåveien 99A!

Gang:
Du ønskes velkommen inn i en gang hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til noe oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 8,7m² og 14m² hvor det er god plass til seng av ulik størrelse, diverse garderobeløsninger og annet ønsket inventar.

Bad:
Badet har en størrelse på 3m² med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med servant, speil med belysning, gulvstående toalett og dusjdører i glass (av nyere dato). Badet er av eldre dato og det må påregnes oppgraderinger.

Stue:
Åpen og romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue. Her finner du også en peis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik balkong på 7,2 m² med nydelig utsikt over innseilingen mot Sandviken, Nordnes og Byfjellene.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en størrelse på 8,8m² med slette fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllebrett. Ventilator integrert i overskap og nyere benkebereder i kjøkkenskap. Det er montert lekkasjestopper i benkeskap.

Bod:
Tilhørende leiligheten er det to boder, en på loft (4,2 m²) og en i kjeller (2,8 m²). Bodene holder en enkel standard med gir god plass til oppbevaring.

Byggeår

1957

Bruksareal per etasje

4. etasje: 62m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

635m2

Parkering

Soneparkering etter områdets gjeldene bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: gang, to overom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt på 635,7 m². Tomten er for det meste bebygget.

Oppvarming

Oppvarming via panelovner.
Varmekabler i gulv på bad.
Peis i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-04-2023

Meny