Sandviksveien 164, 5035 BERGEN

Unik 4-roms leilighet på Elsesro Brygge med høy standard – Parkering – Balkong på 15m² – Mulighet for kjøp av båtplass

Prisantydning

12 490 000,-

Omkostninger totalt

323 492,-

Totalpris inkl. omkostninger

12 813 492,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
312 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 490 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Byggeår:

  2018

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  168/91

 • Seksjonsnummer:

  15

 • Seksjonsbrøk:

  141/7008

 • Primærrom:

  135 m2

 • Bruksareal:

  140 m2

 • Tomteareal:

  7120 m2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  3

 • Antall baderom:

  2

 • Energimerking:

  B

 • Felleskostnader:

  3251,-

 • Kommunale avg.:

  25423,-

 • Ligningsverdi:

  2022995,-

 • Takseringsdato:

  27-01-2023

 • BRL/Sameie:

  Sameiet Elsesro Brygge

 • Meglers ref.nr:

  5230024

Sandviksveien 164
5035 BERGEN

Sameiet Elsesro Brygge

Delikat og innbydende 4-roms leilighet med maritim beliggenhet på attraktive Elsesro Brygge. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og har følgende romfordeling: 2.etasje: Entre, gang, tre soverom, to bad, stue, kjøkken og innvendig bod. Tilhørende sportsbod i kjelleren på 5m² og fast garasjeplass.

Standard

Velkommen til Sandviksveien 164!

Entre/gang:
Velkommen inn i en innbydende og romslig gang hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her finner du en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir masse plass til oppbevaring av sko, tøy og tilbehør. Det er også plass til ytterligere møblement dersom det er behov for det.

Soverom:
Leiligheten har tre store og romslige soverom på 10,2 m², 12,3 m² og 22m²- Det minste soverommet passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor. De to andre rommene er større og har god plass til dobbeltseng, diverse møblement og annet ønsket inventar. Master bedroom har godt med garderobeskap, direkte adkomst til eget bad og nydelig sjøutsikt.

Bad:

Bad tilhørende soverom:
Stort og delikat bad på 7,6m² flislagt i moderne og innbydende farger. Badet er innredet med baderomsmøbel med dobbelt servant, speil med belysning, vegghengt toalett og badekar (steam). Her er også varme i gulvet, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det andre badet har en størrelse på 5,1m² med fliser på gulv og vegger, samt varme i gulvet. Her er rommet innredet med baderomsmøbel med servant, speilskap med belysning, dusjhjørne med glassvegger og vegghengt toalett.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere.  Det er satt inn en flott gasspeis i stuen som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Herfra er det også utgang til en stor balkong på 15m² med gode sol- og utsiktsforhold.

Kjøkken:
Moderne, stort og tidløst kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet har profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i stein og nedfelt stålvask med oppvaskkum, avrenningsbrett og uttrekkbar kran. Her er det en stor kjøkkenøy hvor det er god plass til oppbevaring også. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Komfyr med kombidamp (Miele), mikrobølgeovn (Miele), induksjonstopp (Miele), "Amerikansk" kombiskap med kjøle- og frysedel (Siemens), oppvaskmaskin (Miele), vinskap (Miele) og to stk.-kjøleskuffer (Hotpoint Ariston). Et stort og praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass.

Bod:
Innvendig bod på 3,7 m² og sportsbod i kjelleren på 5m² gir mye plass til oppbevaring av det man måtte ønske.

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

2. etasje: 140m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

7120m2

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garsjeanlegg medfølger.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Entre, gang, to bad, tre soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eid tomt på 7120 m². Eiendommen er opparbeidet med brosteinsbelagte fellesarealer, grøntområder, vannspeil og lekeplass, samt egen båtmarina.

Oppvarming

Oppvarming via NIBE avtrekksvarmepumpe.
Gasspeis i stuen
Gulvvarme via vannbåren varme i alle rom foruten soverom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-02-2023

Meny