Dag Hammarskjölds vei 171, 5144 FYLLINGSDALEN

Delikat og innbydende 3-roms leilighet – 4. etasje – Heis – Innglasset balkong på 15,8m² – Gode sol- og utsiktsforhold

Dag Hammarskjölds vei 171
5144 FYLLINGSDALEN

Sælemyr Borettslag

Andelsbrevnummer

47

Delikat og innbydende 3-roms leilighet med sentral beliggenhet i Fyllingsdalen. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje med heisadkomst og har en gjennomgående god standard i alle rom. 4. etasje: Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken. Tilhørende bod/skap i kjeller på 0,3 m².

Standard

Velkommen til Dag Hammarskjölds vei 171!

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir du møtt av et romlig inngangsparti hvor det er plass til å henge opp yttertøy og ette fra seg sko. Her er det store garderobeskap som gir god plass til oppbevaring av sko, tøy og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 10,3 m² og 11,2m² hvor det er plass til seng av ulik størrelse, diverse typer oppbevaringsmøblement og annet inventar.

Bad:
Badet har en størrelse på 6,1m² og nytt i 2020 med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er delikat og er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speilskap, vegghengt toalett og dusj med glassvegger. Her er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og varmtvannsbereder er også plassert her.

Stue/kjøkken:
Romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue. Rommet har en god planløsning, malt i tidsriktige farger og enkel å innrede. Fra stuen er det utgang til en stor innglasset balkong på 15,8m² med gode sol- og utsiktsforhold.

Moderne og tidløst kjøkken fra IKEA med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Ventilator integrert i overskapet og det er montert komfyrvakt på kjøkkenet. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, induksjonstopp, kjøle- og fryseskap samt oppvaskmaskin.

Byggeår

1972

Bruksareal per etasje

4. etasje: 87m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

9299m2

Parkering

Laget har 55 parkeringsplasser, herav er 3 plasser reservert til handikappede og 36 reservert til beboere, 16 gjesteparkeringsplasser med parkeringsoblat.Nye eiere må søke om p-plass til styret. Parkeringsplass overtas ikke automatisk fra tidligere eier. Elbillader for beboere i borettslaget.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Eiet tomt på 9299,3 m². Tomten er opparbeidet med diverse interne veier, grøntarealer, diverse prydbusker/beplantning og parkeringsplasser

Oppvarming

Radiator i stuen.
Varmekabler på badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-03-2023

Meny