Ture Nermans vei 45, 5143 FYLLINGSDALEN

Lys og trivelig 2-roms leilighet med populær beliggenhet – Gode sol og utsiktsforhold – Sentralvarme og varmtvann inkl.

Ture Nermans vei 45
5143 FYLLINGSDALEN

Smiberget borettslag

Andelsbrevnummer

324

Lys og trivelig 2-roms leilighet med attraktiv og populær beliggenhet i Fyllingsdalen. Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med heisadkomst og har følgende romfordeling: 3.etasje: Entre, gang, soverom, bad, stue og kjøkken. Tilhørende bod i underetasjen på ca. 2 m².

Standard

Velkommen til Ture Nermans vei 45!

Entre/gang:
i det du trer over dørstokken blir du møtt av et inngangsparti hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy.

Soverom:
Leiligheten har et stort og romslig soverom på 13,7m² hvor det er god plass til dobbeltseng og ønsket inventar. Her er det satt inn et stort garderobeskap som gir full oversikt over klær, sko og tilbehør.

Bad:
Badet er nytt i 2018 i regi av borettslaget og har en størrelse på 3m². Det er lagt fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speilskap med belysning, vegghengt toalett, dusj med foldedører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Stue:
Romslig stue med plass til sofagruppe og spisestue. Rommet har en god planløsning, malt i tidsriktige farger og enkel å innrede. Fra stuen er det utgang til en stor vestvendt balkong på ca. 15 m² med gode sol- og utsiktsforhold.

Kjøkken:
Kjøkkenet har en størrelse på 9,7m² og antatt innredning er fra ca. 2000-tallet. Kjøkkenet har profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum og avrenningsbrett. Det er lagt keramiske fliser mellom benkeplaten og overskapene. Under benkeskapet er det montert lekkasjestopper. Av hvitevarer er kjøkkenet innredet med komfyr med platetopp (Electrolux), oppvaskmaskin (Siemens), nyere ventilator fra Genvex og frittstående kjøleskap.

Bod:
Tilhørende bod i felles kjeller på ca. 2m².

Byggeår

1963

Bruksareal per etasje

3. etasje: 62m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

94349m2

Parkering

Parkering- og garasjeplass tildeles etter venteliste i Borettslaget. Plassene følger ikke enhetene. Det må tas kontakt med styrekontoret for tildeling av parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt for borettslaget på 94349,3 m².
Pent opparbeidet med diverse interne gangveier, veier/parkeringsplasser, lekeplasser, murer, bed og grøntareal.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Sentralvarme med radiator i stue.
Varmekabler i gulv på bad.

Borettslaget er tilknyttet SOL fyrsentral. Brensel inkluderer oppvarming og varmt vann.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-02-2023

Meny