Tjørnhaugen 160, 5154 BØNES

Flott familiebolig med fantastiske sol- og utsiktsforhold – Parkering i garasje m/lader – Rolig og barnevennlig område

Tjørnhaugen 160
5154 BØNES

Innholdsrik familiebolig med attraktiv beliggenhet i et rolig og barnevennlig område på Bønes. Boligen har gjennomgående god standard og følgende romfordeling: Underetasje: Entre, gang, tre soverom og bad. 1.etasje: Soverom, stue og kjøkken. Tilhørende utvendig bod på 5,9m² med god plass til oppbevaring. Parkering i garasje med elbillader.

Standard

Velkommen til Tjørnhaugen 160!

Underetasje:

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en innbydende og romslig entre hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Videre inn i gangen finner du en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter hvor det er god plass til klær, sko og tilbehør.

Soverom:
I denne etasjen finner du tre av boligens totale fire soverom. Rommene har en størrelse på 8,8m², 8,9m² og 11,8m². Her er det plass til seng av ulik størrelse, garderobeskap og annet ønsket møblement. Fra det ene soverommet er det utgang til en koselig terrasseplatting på ca.13,4m².

Bad:
Flislagt bad fra 2008/2009 på 4,9m² med varmekabler i gulvet. Badet er tidløst og innredet med benkeskap med servant, gulvmontert toalett og badekar.

Bad/vaskerom:
Boligen har et praktisk bad/vaskerom på 4,3m² med fliser på gulv og malte vegger. Rommet er innredet med benkeskap med servant, speil, dusjkabinett og gulvmontert toalett. Her er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og varmekabler i gulvet.

Bod:
Romslig bod på 5,6m² som gir god plass til oppbevaring av det man måtte ønske.

1.etasje:

Soverom:
Boligens siste soverom finner du i denne etasjen og har en størrelse på 8,8m². Her er det plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet ønsket møblement.

Stue:
Åpen og luftig stue med en unik takhøyde gir boligen en god romfølelse. Her er det god plass til sofa- og spisegruppe. Dette blir familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god atmosfære. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere.  Det er satt inn en flott peisovn i stuen som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det utgang til en sør-vestvendt altan på ca. 20m² med enestående sol- og utsiktsforhold.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken levert av kjøkkenleverandøren Kvik. Kjøkkenet har hvite slette fronter og benkeplate i laminat med underlimt vask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap.

Bod/garderobe:
Romslig bod/garderoberom som gir god plass til oppbevaring.

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

Underetasje: 72m²
1. etasje: 69m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

172m2

Parkering

Parkering i garasje med elbillader.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Fellesarealer mellom offentlig vei (på nedsiden av trapp) og selve huset. Trappen er felles, samt gangveier, lekeplass og friarealer i form av skogsterreng bak husrekken på oversiden av huset.

Oppvarming

Vedfyring i stue og ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Haaland Takst & Tilstand AS (Org nr 926 555 723).
Nikolai Haaland

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-02-2023

Meny