Brønndalen 83, 5176 LODDEFJORD

Innholdsrik halvpart av tomannsbolig med alt på ett plan – Rolig og barnevennlig område – Parkering i garasje

Brønndalen 83
5176 LODDEFJORD

Brønndalen Borettslag

Andelsbrevnummer

414

Innholdsrik halvpart av tomannsbolig med barnevennlig beliggenhet i Brønndalen. Boligen strekker seg over ett plan og har følgende romfordeling: 1.etasje: entre, gang, vaskerom, toalettrom, bad, tre soverom, stue, kjøkken og bod. Tilhørende boligen er det også en stor utvendig sportsbod på 8,3 m².

Standard

Velkommen til Brønndalen 83!

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en romslig gang hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det god plass til å sette inn ulike typer garderobeløsninger etter ønske og behov.

Vaskerom:
Boligen har et praktisk vaskerom på 4m², men av eldre standard. Her er det belegg på gulvet, malte plater på vegger. Rommet har opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Her er også varmtvannsberederen plassert.

Bad:
Badet har en størrelse på 3,3 m² med fliser på gulv og våtromsplater på veggene, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysning, og dusj med fast glassvegg.

Toalettrom:
Separat toalettrom på 1,8 m² og er innredet med toalett og servant.

Soverom:
Boligen har tre store og romslige soverom på 10,2m², 10,5m² og 10,7 m². Alle rommene har plass til seng av ulike størrelse, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Kjøkken:
Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal med profilerte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med Komfyr med platetopp, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator integrert i overskap og vegghengt ventilator. Det er lagt fliser mellom benkeplate og overskapene. Integrerte hvitevarer fra Whirlpool og oppvaskmaskinen er fra Bosch. 

Stue:
Luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Det er peis i stuen som er supert å ha på kalde høst- og vinterdager. Fra suten er det utgang til en stor markterrasse på ca. 55 m² med gode solforhold.

Bod:
Leiligheten har en stor innvendig bod på 8,5 m² med god plass til oppbevaring.

Byggeår

1977

Bruksareal per etasje

1. etasje: 107m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

88221m2

Parkering

Parkering i garasje.
Borettslaget har ladepunkter.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, vaskerom, toalettrom, tre soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Eiet tomt på 88.221 m² som tilhører borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasser opparbeidet med interne veier, murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og parkeringsplasser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Peis i stue.
Varmepumpe

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-03-2023

Meny