Bendixens vei 67, 5067 BERGEN

Lys og moderne 3-roms fra 2018 – Innglasset balkong – Parkeringsplass m/lader – Bybane og butikk like utenfor døren

Bendixens vei 67
5067 BERGEN

Sameiet Wergeland Terrasse

Lys og moderne 3-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet på Wergeland. Leiligheten er bygget i 2018 og har en gjennomgående god standard og følgende romfordeling: 1.etasje: entre/gang, to soverom, bad, stue, kjøkken og en innvendig bod. Tilhørende gitterbod i underetasjen og fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er også fellesrom hvor man kan plasserer sykler, barnevogner, løpoerhjul o.l.

Standard

Velkommen til Bendixens vei 67!

Entré/gang:
Romslig entré med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til å sette inn ulik type garderobeløsning (kommode/skap o.l.).

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 6,8m² og 11,2m². Begge rommene har plass til seng, garderobeløsninger av ulik størrelse, og annet ønsket inventar. Rommene er i dag innredet med garderobeskap.

Bad:
Helfliset bad på 4,3 m² med vannbåren varme i gulv. Badet er innredet med baderomsmøbel med servant, vegghengt toalett, innfliset speil og dusj med foldedører. Her er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Stue/kjøkken:
Leiligheten har en åpen stue- kjøkkenløsning med plass til sofagruppe og spisestue. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere med ønsket stuemøblement. Det er plass til spisebord mellom stuen og kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en koselig innglasset altan på 7,6 m² med utsikt over nærområdet.

Kjøkkenet er moderne og tidløst og levert av kvalitetsleverandlren Norema med hvite glatte fronter, benkeplate i
laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, induksjonstopp, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator fra Flexit som er integrert i overskapet.

Bod:
Leiligheten har en innvendig bod på 3,9m², samt en ekstern gitterbod i underetasjen på 5,3m².

Byggeår

2018

Bruksareal per etasje

67m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3196m2

Parkering

Fast garasjeplass med elbillader.
78 garasjeplasser er tilknyttet leilighetene.
63 seksjoner har montert elbil ladere. Beboer setter opp ladepunkt for egen regning.
Ingen utendørs parkering.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, steinheller, diverse beplantning, støpte veier og trapper, støttemurer, blomsterkasser og
biloppstillingsplasser.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme med radiator i stue og gulvvarme på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-03-2023

Meny