Sælsvågvegen 33, 5334 HELLESØY

Unik fritidseiendom beliggende i idylliske og maritime omgivelser – Båtplass i Marina – 1 time fra Bergen sentrum

SOLGT

Sælsvågvegen 33
5334 HELLESØY

Havbrygger Eierseksjonssameie

Stor og unik fritidseiendom beliggende i idylliske og maritime omgivelser. Boligen strekker seg over tre etasjer, holder en gjennomgående god standard og har følgende romfordeling: 1.etasje: Gang, vaskerom, bad, kjøkken og stue. 2.etasje: Tre soverom, bad, stue og innvendig bod. Loft: Stue To parkeringsplasser tilhørende eiendommen og båtplass i marinaen.

Standard

Velkommen til Sælsvågvegen 33!

1.etasje:

Gang:
Du ønskes velkommen inn i en romslig gang hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til kommode/skap/hyller o.l. dersom det er behov for det.

Vaskerom:
Boligen har et praktisk vaskerom på 2,9m² med fliser på gulvet og malt strie på veggene. Her er det opplegg fro vaskemaskin/tørketrommel, varmtvannsbereder, fordelerskap til rør-i-rør og sikringsskap. 

Bad:
Badet i denne etasjen har en størrelse på 5,6m² med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil med belysning, gulvstående toalett og dusjkabinett.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Her kan du sitte i sofakroken og nyte utsikten gjennom de store vinduene. Det er satt inn en flott gasspeis i stuen som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Her er det også varmepumpe. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på ca. 55m².

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken levert av Sigdal med profilerte fronter/vitrineskap, benkeplate i heltre, nedfelt stålvask og vegghengt ventilator. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, mikrobølgeovn, induksjonstopp, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin og vinskap.

2.etasje:

Soverom:
I denne etasjen finner du alle soverommene. Alle rommene er på 12 m² hver hvor det er god plass til seng, garderobeløsninger og annet ønsket møblement.

Bad:
Stort og delikat bad på 8,4 m² med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med to servanter, speil med belysning, vegghengt toalett, dusj med foldedører og boblebad.

Stue:
Stuen i denne etasjen har en størrelse på 17,6 m² med en takhøyde på ca. 2,28 m. Her er det plass til sofagruppe og annet ønsket møblement. Fra stuen er det utgang til en stor balkong på 14,3 m² med herlig utsikt over sjøen.

Bod:
Boligen har en romslig innvendig bod på 5,1 m² som gir god plass til oppbevaring.

Loft:

Stue:
Stor og koselig loftstue med god plass til sofagruppe, tv-møblement og annet inventar. Her er det store vinduer hvor du kan nyte fantastisk sjøutsikt.

Byggeår

2007

Bruksareal per etasje

1. etasje; 70m²
2. etasje: 70m²
3. etasje: 16m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1388m2

Parkering

To tilhørende parkeringsplasser

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: gang, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt på 1388 m². Tomten består av en asfaltert gårdsplass, 8 fritidseiendommer og brygge.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming (panelovner).
- Varmekabler i 1. etasje og på bad i 2. etasje.
- Varmepumpe (2021).
- Gasspeis
- Utvendige varmelamper.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-08-2023

Meny