Kvitura 138, 5252 Søreidgrend

Unik enebolig med panorama utsikt og enestående solforhold – Stort naust og kai – Dobbel garasje – Nydelige uteplasser

Kvitura 138
5252 Søreidgrend

Unik og enestående enebolig med fantastiske solforhold og panorama sjøutsikt. Boligen strekker seg over to plan og holder en god standard og følgende romfordeling: 1.etasje: Entre, gang, hall, toalettrom, bad, to soverom og velværeavdeling. 2. etasje: Vaskerom, soverom, bad, stue og kjøkken. Parkering i dobbel garasje. Tilhørende stort naust på til sammen 96m² og kai.

Standard

Velkommen til Kvitura 138!

1.etasje:

Entre/hall:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et stort og romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Videre kommer du inn i en stor hall hvor det er store garderobeskap som gir ekstra plass til oppbevaring av tøy, sko og tilbehør.

Soverom:
I denne etasjen finner du store og romslige soverom med en størrelse på 11,2m² og 13,8 m². Begge rommene har plass til dobbeltseng og er i dag innredet med stor skyvedørsgarderobe.

Toalettrom:
Praktisk toalettrom i denne etasjen som er innredet med gulvmontert toalett, servant og speil med belysning.

Bad:
Bad på 4,4 m² med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med benkeskap med servant, skapinnredning, speil med belysning og dusjnisje. Innredning og utstyr fremstår i normalt god stand.

Stue/Spa:
Boligens underetasje er spesiell og har noe helt eget som du sjeldent finner i boliger flest. Med en egen velværeavdeling som består av boblebad og en stor stue som kan innredes etter ønske og behov. Herfra er det også utgang til boligens uteområder.

2.etasje:

Soverom:
Boligens masterbedroom ligger i 2. etasje og har en størrelse på 20,7m² hvor det er god plass til dobbeltseng og ønsket inventar. Her er det god oppbevaring av klær og tilbehør da det er en stor skyvedørsgarderobe med speilfronter, samt en stor bod/garderoberom. Fra soverommet er det inngang til eget bad og utgang til en koselig altan på 6,2 m².

Bad:
Stort bad på 6,5m² med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler. Badet er innredet med vegghengt toalett, speil med belysning, bidé, benkeskap med servant, dusjdører i glass og skapinnredning.

Vaskerom:
Boligen har et praktisk vaskerom på 3,3m².

Kjøkken:
Stort og praktisk kjøkken på ca. 17,5m² med profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med induksjon platetopp, steikeovn, mikrobølgeovn og kaffemaskin. Et kjøkken med mye skap- og benkeplass. Herfra er det utgang til boligens flotte uteområder.

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater og en unik takhøyde gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Fra stuevinduet kan du nyte fantastisk sjøutsikt. Her finner du en flott gasspeis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Eiendommen har store flotte uteplasser rundt boligen med fantastiske sol- og utsiktsforhold.

Tilhørende stort naust på til sammen 96m². I første etasje finner du et stort åpent rom på ca. 46,3 m². Her er det god plass til langbord hvor du kan invitere familie og venner til krabbefest eller andre festligheter. Takhøyde i denne etasjen er 2,3m.

Opp i andre etasje er det et sort åpent areal på 40m².  Her er takhøyden på 2,43m.

Tilhørende uthus/bod på 10,2m² som gir god plass til oppbevaring.

Byggeår

1993

Bruksareal per etasje

1. etasje: 99m²
2. etasje: 133m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

3681m2

Parkering

Parkering i garasje og ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: Entre, gang, hall, tre soverom, to bad, toalettrom, stue/spa-avdeling, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein, skifer, murer og prydbusker.

Oppvarming

Varmepumpe, gasspeis og ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Thomas Frøyen

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-06-2023

Meny