Øysteins gate 16, 5007 BERGEN

Delikat og flott 3-roms i klassisk bygård – God takhøyde – Sportsbod – Gangavstand til alt Bergen sentrum har å by på!

Øysteins gate 16
5007 BERGEN

SAMEIET ØYSTEINSGATE 16

Innbydende og delikat 3-roms bygårdsleilighet med attraktiv beliggenhet i byggets 2. etasje. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har følgende romfordeling: 2.etasje: entre, gang, to soverom bad, stue og kjøkken. Tilhørende sportsbod på 3,7 m² og felles sykkelparkering.

Standard

Velkommen til Øysteins gate 16!

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en innbydende entre hvor det er plass til å sette fra seg sko og hente opp yttertøy. Her er også satt inn skyvedørsgarderobe med speilfronter for ytterligere oppbevaring av sko, tøy og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to soverom på 4,9m² og 11,1m² hvor det er plass til seng av ulik størrelse, ulike typer oppbevaring og annet inventar.

Bad:
Badet har en størrelse på 4,3m² med fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med søylevask, speil med lampe, vegghengt toalett og dusj med skyveglass. Her er også opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Kjøkken:
Kjøkkenet er på 6,8m² med kjøkkeninnredning fra Antaras slette fronter/vitrineskap i kirsebærfarge, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Det er lagt fliser mellom benkeplate og overskapene, samt belysning under overskapene. Ventilator er integrert i overskapet og varmtvannsbereder er integrert i hjørneskapet. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr (Beha), induksjonstopp (Ikea), kjøle- og fryseskap (Whirlpool) og oppvaskmaskin (Point fra 2023).

Stue
Romslig stue med god plass til sofagruppe og spisestue- Her er det et stort vindu som gir rommet mye naturlig lys og skaper en god romfølelse, i tillegg til at det er god takhøyde. Stuen har en god planløsning, noe som gjør den enkel å innrede med ønsket møblement.

Bod:
Leiligheten har en tilhørende sportsbod på 3,7m² som gir god plass til oppbevaring.

Byggeår

1918

Bruksareal per etasje

59m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

318m2

Parkering

Soneparkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entre, gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eid tomt på 319 m². Tomten er stort sett bebygget. Felles bakplass med utvendige sportsboder og sykkelparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-02-2023

Meny