Haukedalsveien 18, 5113 TERTNES

Nyrenovert enebolig over to plan med herlige uteområder og strålende solforhold! Sentral og barnevennlig beliggenhet.

Haukedalsveien 18
5113 TERTNES

1. etasje: Hall m/trapp, to soverom, bad, stue/kjøkken og walk in. U. etasje: Entré, hall m/trapp, soverom og bad/vaskerom.

Standard

Velkommen til Haukedalsveien 18!

Nyrenovert enebolig i rolig og tilbaketrukket gate. Eiendommen er moderne og pent opparbeidet med flere uteområder. Uteområde har flere soner, hvor kvalitetstid med familie og venner fint kan nytes! På den ene siden finner du en stor terrasse med plass til utemøbler og annet passende møblement. Ved innkjørsel til eiendommen finner du parkering med plass til to biler hvor en parkeringsplass har elbillader.

Boligen har balansert ventilasjon og vannbåren varme i u. etasje og bad.

Du ønskes velkommen inn av en lys og innbydende entrè med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her er det spiler på veggene som gir et solid og moderne inntrykk. Fra entrèen ledes man videre til de tre rommene i underetasjen soverom, bad og vaskerom (teknisk rom). Soverommet er av god størrelse med plass til seng og annet passende møblement, det er også innbygd oppbervaringsrom under trappen. Badet er innredet med vegghengt wc, dusj, servant med møblement, speil og belysning. Det siste rommet i underetasjen er vaskerom hvor du finner vaskemaskin og 250L varmtvannsbereder.

Videre ledes man opp trappen til hovedetasjen hvor du finner to soverom, garderobe, bad og stue/kjøkken. Soveromene er av god størrelse med plass til seng og annet passende møblement. Badet er innredet med vegghengt wc, dusjsone, servant med møblement, speil belysning og vannbåren varme i gulvet. Videre ledes man til den åpne løsningen mellom kjøkken og stue hvor det er god plass til sitte- og spisegruppe hvor kvalitetstid fint kan nytes sammen med familie og venner. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lysinnslipp og god romfølelse. Innred etter eget ønske. Fra stuen er det utgang til terrassedekke og videre adkomst til koselige uteområder.

Lekkert og moderne kjøkken med slette fronter og benkeplate av stein. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Over- og underskap gir godt med oppbevaringsplass. Fra kjøkkenet kan du nyte utsikten av nærområde gjennom vinduer som går i fra gulv til tak.

Alt i alt er dette en lekker enebolig med høy standard, fine kvaliteter og god planløsning som gjør den lett å innrede etter passende behov!

Byggeår

1937

Bruksareal per etasje

1. etasje: 96 m²
U. etasje: 28 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

550m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Arealbeskrivelse

Entré, hall m/trapp, tre soverom, to bad, stue, kjøkken og vaskerom.

Oppvarming

- Vannbåren varme
- Elektrisk oppvarming (elektrisk peis)

Energimerking

Energikarakter E og oppvarmingskarakter GRØNN.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

16.01.2023

Tilstandsrapport utført av

Reidar Frydenbø

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-02-2023

Meny