Skarefjellet 43B, 5174 MATHOPEN

Stor og flott familiebolig med barnevennlig beliggenhet – Fantastiske sol og utsiktsforhold – 5 soverom – 2 bad

Skarefjellet 43B
5174 MATHOPEN

Stor og flott familiebolig med sentral og attraktiv beliggenhet i Mathopen. Boligen har en barnevennlig beliggenhet med nærhet til det meste man trenger i hverdagen. God planløsning og følgende romfordeling: 1.etasje: entre, gang, to soverom, vaskerom og bad. 2.etasje: to soverom, bad, stue og kjøkken. Loftetasje: Loftstue og soverom. Parkering i garasje.

Standard

Velkommen til Skarefjellet 43B!

En stor og innholdsrik familiebolig som strekker seg over tre etasjer. Det er gjennomgående god standard og i alle rom, med overflater malt i tidsriktige farger. Solrike uteplasser og fantastiske utsiktsforhold.

1.etasje:

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir en møtt av et stort og romslig inngangsparti med god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. i gangen er det en stor skyvedørsgarderobe som gir deg full oversikt over klær, sko og tilbehør.

Soverom:
I denne etasjen ligger to romslige soverom med plass til seng, garderobeløsninger og annet møblement.

Vaskerom:
Boligen har et praktisk vaskerom på 6,3 m² med fliser på gulvet og baderomsplater på veggene, samt varmekabler i gulvet. Her er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Det er plass til oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det.

Bad:
Badet har en størrelse på 3,7 m² med fliser på gulv og vegger, Amt varmekabler i gulvet. Badet er innredet med toalett, vask med skap og dusjkabinett.

Bod:
Det er godt med bodplass/oppbevaringsmuligheter i boligen med tre boder i 1. etasje.

2.etasje:

Stue:
Stor, luftig og åpen stue med god plass til sofa- og spisegruppe. Dette er familiens samlingspunkt, og blir fort en favoritt plass. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og skaper en god romfølelse. Stuen har en fin utforming som gjør den enkel å møblere. Peis er plassert i stuen som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager. Fra stuen er det også utgang til en stor altan med gode sol- og utsiktsforhold.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken med hvite fronter og laminert benkeplate. Av hvitevarer er kjøkkenet innredet med kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Det er plass til spisebord på kjøkkenet.

Soverom:
To soverom i denne etasjen på henholdsvis 8,6m² og 13m². Begge rommene har plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Bad på 6,2 m² med fliser på gulv og baderomsplater på veggene. Badet er av eldre standard og innredet med toalett, vask med innredning og dusjkabinett.

Loftetasje:

Loftstue:
Boligen har en koselig stue i 2. etasje som kan innredes etter ønsker og behov. Her er det plass til sofagruppe og annet ønsket inventar. Et supert sted hvor man kan trekke seg tilbake fra en travel hverdag. Her er det utgang til en altan med fantastisk utsikt.

Soverom:
Siste soverommet er i loftsetasjen har god plass til dobbeltseng, kommode eller andre oppbevaringsmøblement.

Byggeår

1988

Bruksareal per etasje

1. etasje: 93m²
2. etasje: 102m²
Loftetasje: 34m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

691m2

Parkering

Parkering i garasje og ellers på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, vindfang, vaskerom, bad, soverom, stue, kjøkken og loftstue.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med plen og terrasser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Ildsted og varmepumpe i stuen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Jarle Johan Larsen

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-12-2022

Meny