Stemmeveien 32, 5009 BERGEN

Flott 3-roms leilighet i hyggelig nabolag! Felles hage. Kort vei til magisk natur, Haukeland, Bybanen og Bergen sentrum.

SOLGT

Stemmeveien 32
5009 BERGEN

Andelsbrevnummer

3

Gang, stue, kjøkken, bad og to soverom. Eksterne tilhørende rom: - To boder i kjeller

Standard

Inngangspartiet er lyst og romslig med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot leilighetens samlingspunkt, stuen. Stuen er lys, luftig og måler 17,8 kvadratmeter. Det er god plass til å innrede med både sofa- og spisegruppe. Fargevalget er tidsriktig og det er parkett på gulv.

Kjøkkenet er fra 2021, og er levert av Epoq. Kjøkkenet har slette fronter, laminert benkeplate og gir godt med skap- og benkeplass. Det er kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, micro og stekeovn.

Badet har malte plater på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Rommet inneholder innredning med nedfelt servant, toalett, dusjvegger/hjørne, speil og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin. Følgende er oppgradert i 2022; nytt baderomsmøbel, vask, blandebatteri, speil, lampe, avtrekksvifte og dusjdører.

Leilighetens to soverom måler henholdsvis 13 og 8,3 kvadratmeter. Soverommene gir god plass til seng, nattbord, garderobeløsninger og annet møblement.

Med leiligheten følger to boder i kjeller med til sammen 8,3 kvm lagringsplass. Borettslaget har ellers felles utvendig bod til lagring av blant annet sykkel.

Byggeår

1894

Bruksareal per etasje

1. etasje: 60 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

781m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser (soneparkering).

Arealbeskrivelse

Gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

16.01.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Benjamin Strømsnes Wigum
Salgsleder / Eiendomsmegler
bw@kapa.no
48 88 84 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-02-2023

Meny