Solåsen 2G, 5223 Nesttun

Lekker 4-roms i bygg fra 2014. God standard, to store uteplasser, to bad, fast garasjeplass og heis i bygget.

Prisantydning

5 490 000,-

Omkostninger totalt

148 492,-

Totalpris inkl. omkostninger

5 638 492,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
137 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Etasje:

  1

 • Byggeår:

  2014

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  44/16

 • Seksjonsnummer:

  19

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  115 m2

 • Bruksareal:

  118 m2

 • Tomteareal:

  23870 m2

 • Antall soverom:

  3

 • Energimerking:

  C

 • Felleskostnader:

  4072,-

 • Kommunale avg.:

  15693.41,-

 • Ligningsverdi:

  1314948,-

 • Takseringsdato:

  11-10-2022

 • BRL/Sameie:

  Solåsen Terrasser Sameie

 • Meglers ref.nr:

  5220299

Solåsen 2G
5223 Nesttun

Solåsen Terrasser Sameie

Leilighet: Gang (17,7m²), innvendig bod (3,0m²), 3 soverom (13,6m², 7,7m², 6,8m²), 2 bad (7,6m², 2,7m²) og stue/kjøkken (54,6m²). To stk. terrasser på hhv. ca. 50m² og 30m² (areal er medregnet blomsterkasser) Utvendig bod på 5,8m² Parkeringsplass i garasjeanlegg med el-billader

Standard

Andreas Grimstad Salbu har gleden av å presentere Solåsen 2 G, en lekker 4-roms eierleilighet i Solåsen Terrasser. Her får du romsligheten og uteplassen fra eneboliglivet kombinert med komforten et moderne sameie gir. Du parkerer på din egen parkeringsplass i felles underjordisk parkeringsanlegg (el-billader montert), og tar heisen elegant opp til leiligheten i 1. etasje. Bygget er oppført i 2014 noe som gir deg gjennomgående god standard, vannbåren varme i gulv og balansert ventilasjon noe som gjør at leiligheten holder godt på varmen.
Litt om kvaliteter og løsninger:

Entré/gang:
Du ønskes velkommen av en entré/gang på 17,7m² hvor det er parkett på gulvet og plass til å henge fra seg yttertøy og plassere sko. En praktisk skyvedørsgarderobe er montert, og medfølger salget. I tillegg har du her adkomst til innvendig bod på 3m². Også den har parkettgulv, og på veggen finner du sikringsskap og fordelerskap til rør-i-røropplegget.

Soverom:
Gjennom gangen passerer du leilighetens tre soverom. Disse måler hhv. 13,6 m², 6,8 m² og 7,7 m², og alle har garderobeløsning som følger med i salget. Hovedsoverommet er spesielt romslig. Herfra har du også utgang mot nord, til én av to terrasser. Fra både hovedsoverommet og soverom 2 kan man gå rett over gangen og inn på et bad.

Bad:
Leilighetens to bad ligger like over gangen fra soverommene. Badene måler hhv. 7,6m² og 2,7m². Begge er utført i klassisk tidløs stil med fliser på gulv og vegger, slette malte himlinger og varmekabler i gulv. Begge bad har dusj og praktisk vegghengt toalett. Det største badet har i tillegg badekar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Denne vaskeavdelingen gjemmes vanligvis pent bak monterte skyvedører.

Kjøkken/Stue:
Fra gangen blir du naturlig ledet inn mot leilighetens store oppholdsrom. Her finner du åpen stue/kjøkkenløsning på hele 54,4 m². Stuen har god takhøyde og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp, dette gir en veldig god romfølelse. Det er god plass til sofagruppe og spisebord i stuen. Kjøkkenet har flott innredning fra Sigdal med slette hvite fronter og laminert benkeplate med nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer finner du komfyr, induksjonstopp, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator integrert i overskap. Hvitevarene er av den tyske kvalitetsprodusenten Siemens. På kjøkkenet er det også plass til et lite spisebord, eller annet ønsket møblering.

Terrasser:
Leiligheten har to store terrasser på hhv. ca. 30m² og ca. 50m². Den minste ligger på sørsiden som en forlengelse av stuen med utgang gjennom store skyvedører. Her er det god plass til møblering, og man har i tillegg en utebod på 5,8m² hvor man kan oppbevare f.eks. grill, hagemøbler, osv. Den største ligger på nordsiden med utgang fra hovedsoverommet. Her er det plass til å dekke langbord eller sette opp flere møbleringsgrupper. Begge terrassene er vestvendte og nyter mye vakker ettermiddags- og kveldssol, særlig om sommeren.

Alt i alt får du her en godt vedlikeholdt leilighet med moderne standard og gode fasiliteter. Du har generøse rom, godt innslipp av naturlig lys og mye plass til å ta imot gjester, ikke minst på de to store terrassene hvor du kan nyte solen.

Byggeår

2014

Tomteareal

23870m2

Parkering

Med seksjonen tilhører 1 stk parkeringsplass i felles garasjeanlegg under bakken. Den aktuelle parkeringsplassen har montert el-billader og har en praktisk beliggenhet like ved døren til heis og trapp. Den grenser også til bare én annen p-plass.

I tillegg er det 28 gjesteparkeringer på sameiets tomt.

Fra vedtektene:
"Samtlige seksjonseiere har en p-plass tillagt som tilleggsdel. Parkeringsplass kan bare leies ut eller selges til beboere i Solåsen Terrasser Sameie. Ved salg skal parkeringsplassen reseksjoneres til leiligheten kjøperen eier. Kjøper og selger avtaler hvilken av partene som bekoster reseksjoneringen. Ved flytting fra sameiet, opphører leieforhold av parkeringsplass. I parkeringsanlegget er det HC-plasser i henhold til kommunens krav. Dersom det flytter inn seksjonseiere i sameiet med krav på HC-plass, plikter eier av HC-plass som ikke har krav på slik plass til å medvirke til reseksjonering. Samtlige kostnader til reseksjoneringen skal bekostes av seksjonseier som krever bytte. Rett til HC-plass har personer som har kommunalt HC-bevis samt dokumentert behov for bredere plass."

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme på bad. Radiator i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av Patrick Bang ved Bang Takst AS den 11.10.2022. Tilstandsrapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

Ansvarlig megler

Oda Kristine Eidissen
Jurist / Eiendomsmegler
oke@kapa.no
48 88 84 28

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-11-2022

Meny