Inndalsveien 11, 5063 Bergen

BUD MOTTATT -Pen og moderne 3-roms leilighet med sentral beliggenhet. Stor, vestvendt altan. HVL og bybanestopp like ved

Inndalsveien 11
5063 Bergen

Inndalsveien 11 borettslaget

Andelsbrevnummer

3

Innbydende og moderne 3-roms leilighet med sentral og populær beliggenhet. Leiligheten har god planløsning med følgende romfordeling: 1.etasje: gang, to soverom, bad, stue, kjøkken og innvendig bod. Fra stuen er det utgang til en solrik og vestvendt balkong på 11m². Leiligheten disponerer også en ekstern bod i kjelleren.

Standard

Velkommen til Inndalsveien 11!

Entre/gang:
I det du trer over dørstokken blir du møtt av et inngangsparti hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy- Her er det plass til garderobeskap/hyller/knagger og skoskap dersom man har behov for det.

Soverom:
Leiligheten har to soverom med en størrelse på 5,2 m² og 8m². Det største soverommet har plass til dobbeltseng og er innredet med et stort garderobeskap hvor du har god plass til klær og tilbehør. Det minste soverommet passer ypperlig som gjesterom eller barnerom med plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Badet er på 4,3 m² og fra ca. 2008 med fliser på gulvet og veggene. Rommet er innredet med baderomsmøbel med toppmontert servant, speilskap, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Servant og speilskap er fra 2019. 

Stue/kjøkken:
Leiligheten har en delvis åpen stue- kjøkkenløsning med en utforming som gjør den enkel å møblere med sofagruppe og spisestue. Stuen har store vinduer som gjør at det kommer mye naturlig lys inn i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en vestvendt balkong på ca. 11 m² med ettermiddagssol.
Kjøkkenet er moderne og tidløst med innredning fra Ikea. Overflatene har slettefronter og benkeplate i heltre eik med nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, induksjonstopp, kjøle- og fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator.

Bod:
Innvendig bod på 3m² med fliser på gulv og slettmalte vegger. Her er varmtvannsberederen plassert.
Leiligheten disponerer også en ekstern bod i kjelleren på ca. 2,8 m².

Byggeår

1918

Bruksareal per etasje

1. etasje: 57m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

320m2

Parkering

Soneparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt på 320,5 m² for borettslaget. På framsiden er det er støygjerde mot bybanetrasé og bilvei med innlagte dører og vinduer. På baksiden er det et mindre blomsterbedd. Borettslaget har i tillegg bruksrett på lekeplass og benker på baksiden og sykkelskur på framsiden

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-02-2023

Meny