Arsettunet 6, 5337 Rong

Stor 3-roms leilighet, hele 115 kvm – To terrasser – Sjøutsikt – Gangavstand til det meste du trenger i hverdagen

Arsettunet 6
5337 Rong

Arsettunet Boligsameie

Stor og arealeffektiv 3-roms leilighet med en landlig og sentral beliggenhet på Rong. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og har følgende romfordeling: 1.etasje: entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken. Det er godt med oppbevaringsplass da leiligheten har to boder hvor begge har en størrelse på 4,3m2.

Standard

Velkommen til Arsettunet 6!

Entre/gang:
Du ønskes velkommen inn i en gang hvor det er plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Her er plass til oppbevaringsmøblement som skohylle/skap, knagger og annet møblement.

Soverom:
Leiligheten har to soverom med en størrelse på 6,7 m² og 13,4 m². Begge rommene har plass til dobbeltseng/seng, ulike garderobeløsninger og annet inventar.

Bad:
Stort bad på 9,4 m² fra byggeår med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler på gulvet. Badet er innredet med baderomsmøbel med servant, speil/skap med belysning, vegghengt toalett, badekar og
dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Avgrenset nisje med skyvedører, hvor det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Varmtvannsbereder er også plassert i nisje.

Stue:
Stuen er romslig og stor med en størrelse på 49,9 m² hvor det er god plass til både sofa- og spisegruppe. Her er det store vindusflater som går nesten fra gulv til tak og gir mye lys til rommet. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse med sjøutsikt.

Kjøkken:
Lekkert og moderne kjøkken på 8,8 m² med slette fronter / vitrineskap og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator integrert i overskap. Frittstående kjøle- og fryseskap. Det er montert komfyrvakt på kjøkkenet.

Bod:
Det er godt med bodplass tilhørende leiligheten. Her får du en innvendig bod på 4,3 m² og en sportsbod på 4,3 m².

Byggeår

2011

Bruksareal per etasje

1. etasje: 124m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

14680m2

Parkering

Arsettunet Boligsameie har en parkeringsordning uten øremerkede plasser til hver leilighet. Seksjonseierne kan følgelig parkere hvor en vil på oppmerkede parkeringsplasser. Gjester henvises til særskilt oppmerket besøksparkering. Årsmøtet kan fastsette mer detaljerte regler for parkering som kan tas inn i ordensreglene.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt på 14680 m². Fellesområdene er pent opparbeidet med singel, murverk, tregjerder og nettinggjerder. Denne leiligheten har to uteplasser med treplattinger og levegger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-01-2023

Meny