Nordåsbrotet 12, 5235 Rådal

Innholdsrik 3-roms leilighet – Behov for modernisering – Barnevennlig område – Gangavstand til buss og bybane

Nordåsbrotet 12
5235 Rådal

Nordås Borettslag

Andelsbrevnummer

1

Innholdsrik 3-roms leilighet med behov for modernisering. Leiligheten har følgende romfordeling: 1.etasje: Entre, gang, to soverom, bad, vaskerom, toalettrom, stue og kjøkken. Leiligheten disponerer to boder, en utvendig bod og en på loftet. Her er det god plass til oppbevaring av diverse ting og utstyr. Fast parkeringsplass i garasje.

Standard

Velkommen til Nordåsbrotet 12 - Her kan du skape din egen drømmeleilighet!

Entre:
Romslig entre med plass til å sette far seg sko og henge opp yttertøy. Her er det satt inn et stort garderobeskap for ytterligere oppbevaring av sko, tøy og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to soverom av god størrelse (12,4m² og 15,2 m²). Begge rommene har plass til dobbeltseng, ulike typer garderobeløsninger og annet ønsket inventar.

Bad:
Eldre bad på 3,8 m² med keramiske fliser på gulv, samt varmekabler og vinyl på veggene. Badet er innredet med baderomsmøbel med speil og skap og dusj.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom på 3,6 m² med våtromsvinyl på gulv, malte plater på vegger og malte himling av betong. Rommet inneholder vaskeromsinnredning med skap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Her er også varmtvannsberederen plassert.

Toalettrom:
Separat toalettrom på 2,5 m² med belegg på gulv, malte vegger og malt himling av betong. Rommet inneholder gulvstående toalett, servant og speil.

Kjøkken:
Eldre kjøkken med kjøkkeninnredning av ukjent merke med benkeplate i laminat, nedfelt stålvask i benkeplate, komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle- og fryseskap. Ventilatoren er integrert i overskapet.

Stue:
Stor og luftig stue med god plass til møblement. Her er plass til både sofagruppe og spisestue. Her er det store vindusflater som gir masse naturlig lysinslipp til leiligheten. Det er også montert peis i leiligheten som er god å ha når kulden inntreffer. (Denne må skiftes ut) Fra stuen er det utgang til en stor og solrik balkong på ca. 22 m². Her kan du nyte utsikten over nærområdet.

Byggeår

1985

Bruksareal per etasje

1. etasje: 91m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

23787m2

Parkering

Fast parkeringsplass i garasje.
Ellers utendørs parkeringsplasser. Borettslaget har ladestasjoner utendørs, men disse er forbeholdt beboere uten garasjeplass.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer gang, vaskerom, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt for borettslaget på 23 787,8 m². Tomten er pent opparbeidet med diverse interne veier, lekeplasser, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-10-2022

Meny