Salhusvegen 200, 5107 Salhus

Pen 4-roms leilighet I Nyere kjøkken og bad I Stor solrik terrasse på 60 m² I P-plass

SOLGT

Salhusvegen 200
5107 Salhus

Sameiet salhusvegen 200

Lekker og moderne leilighet oppusset i 2018 med en solrik beliggenhet sentralt i Salhus. Stor terrasse på 60m², utebod på 10m² og egen fast P-plass. Boligen går over ett plan, og har følgende rominndeling: 2.etg.; Entré, åpen stue-kjøkkenløsning, 3 soverom og bad/vaskerom.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere denne flotte leiligheten i 2. etg. i Salhusveien 200. En lekker leilighet med moderne løsninger og god kvalitet på både innredninger og overflater. Leiligheten har en stor terrasse på 60 m², nyere og innbydende bad, moderne kjøkken og 3 soverom. Denne flotte leiligheten innbyr til gode opplevelser både ute og inne. Velkommen til visning!  

Leiligheten går over ett plan og har følgende rominndeling og kvaliteter:

2.etasje:
Innbydende entré og med enkel adkomst fra p-plass. Her er det romslig med plass til garderobe og ulike oppbevaringsløsninger for å henge fra seg yttertøy og å sette fra seg sko. Videre inn er det adkomst til leilighetens øvrige rom.

Leiligheten har totalt 3 soverom, hvorav det ene fint kan benyttes til stue. Soverommene er av god størrelse og har plass til seng og øvrig innredning og garderobeløsninger.

Lekkert og moderne baderom av generøs størrelse, nytt i 2018. På bad er det montert vegghengt WC, servant i skap og dusj på vegg med dusjvegger. Bereder og opplegg til vaskemaskin er plassert her.

Tidsriktig og åpen stue-/kjøkkenløsning med god plass for salong og spisegruppe møter deg i denne etasjen. Her er det også plass til en kjøkkenøy. Dette er en stor og romslig kjøkken- og stueløsning med lekre detaljer. Fra stuen/soverom er det adkomst til en 60 m² stor terrasse som vender mot vest, nord og øst, og har gode solforhold og sjøutsikt.

Den åpne kjøkkenløsningen gir et naturlig skille av stuen. Pent kvalitetskjøkken med moderne og glatte fronter, integrerte håndtak og godt med skuffer. Kjøkkenet er ellers innredet med laminat benkeplate, servant og integrerte hvitevarer; Herunder platetopp, stekeovn,kjøleskap, og ventilator.

Innvendige overflater:
Gulv fremstår fine med laminater og fliser.
Malte plater på vegger, fliser på bad.
Malte plater i himling med stedvis innfelte downlights.
Avtrekk / ventilasjon. Eget avtrekk for leilighet.

BOD:
Bodareal er delt mellom to boenheter og anslått til 10 m². Det er boden til venstre som tilhører leiligheten. Tak er tekket med papp

Byggeår

1936

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

776m2

Parkering

Det følger fast parkeringsplass med leiligheten.

Arealbeskrivelse

Entré , Stue/kjøkken , Bad , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3

1. Etasje
- Entré: 3,6 m²
- Stue/kjøkken: 29,5 m²
- Bad: 5,8 m²
- Soverom 1: 7,5 m²
- Soverom 2: 10,5 m²
- Soverom 3: 13,9 m²

• Øvrige arealer
- Bod i fellesareal: 11,8 m²
- Balkong mot sørøst på ca. 16 m²
- Terrasse mot sørvest på ca. 43 m²

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse pent opparbeidet med stilrene asfalterte stikkveier, naturtomter, grøntarealer, terrassedekke, prydbusker, gressplen og beplantning.

Oppvarming

Hovedsakelig elektrisk med bl.a. gulvvarme i bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 16.11.2022.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-02-2023

Meny