Langarinden 122, 5132 Nyborg

Enebolig over to etasjer med moderniseringsbehov – 3 soverom – 2 bad – Sentral beliggenhet – Parkering på eiendommen

Langarinden 122
5132 Nyborg

Enebolig over to etasjer med moderniseringsbehov. Boligen har følgende romfordeling: Underetasje: To soverom, kjellerstue, bad og bod. 1.etasje: Gang, soverom, bad, stue, kjøkken og to boder. Parkering på tomten.

Standard

Velkommen til Langarinden 122!

Underetasje:

Kjellerstue:
Boligen har en koselig kjellerstue med plass til sofa, tv-møblement eller annet ønsket inventar. Et praktisk rom hvor man kan trekke seg tilbake fra en travel hverdag. Her er også en peis som gir mye varme på kalde dager.

Soverom:
I denne etasjen ligger to av tre soverom. Rommene har en størrelse på 7,1m² og 11,2m² hvor det er plass til seng, ulike garderobeløsninger og annet møblement.

Bad:
Badet har en størrelse på 6,4m² med linolium på gulv, panel, våtromstapet og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med utslagsvask i stål, toalett, dusjkabinett og veggmontert stråleovn.

Bod:
Stor bod på 9,3m² som gir god plass til oppbevaring.

1.etasje:

Gang:
du ønskes velkommen inn i romslig gang hvor det er god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Her er det plass til oppbevaringsmøblement dersom det er behov for det.

Soverom:
Det siste soverommet finner du i denne etasjen og har en størrelse på 12,3m². Her er det plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet ønsket inventar.

Bad:
Stort og romslig bad på 8,3m² med gulvbelegg og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med baderomsinnredning med vask, speil og belysning.

Stue:
Stuen er åpen og romslig med plass til sofagruppe, tv-møblement og spisestue. Her er det store vindusflater som gir godt med naturlig lysinslipp til rommet. Stuen har peis som gir godt med varme på kalde høst og vinterdager. Fra stuen er det utgang til en koselig vinterhage på 17,9m².

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, fra 2007, laminert benkeplate med skuffer og underskap, vask med utslagsvask og plass til komfyr med kjøkkenventilator over. Det godt med skap og benkeplass på kjøkkenet.

Bod:
To romslige boder i denne etasjen som gir ytterligere god plass til oppbevaring. Bodene har en størrelse på 4,4m² og 9,2m².

Byggeår

1989

Bruksareal per etasje

Underetasje: 62m²
1. etasje: 84m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

715m2

Parkering

Parkering på tomten.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: gang, kjellerstue, bad, soverom, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Eiet tomt på 715 kvm. Eiendommen er opparbeidet med skrånende asfaltert tilkomstvei, parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Morten Johann Njåstad

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-03-2023

Meny