Ny-Paradis 52, 5230 Paradis

Stor og innholdsrik skipsredervilla med sørvest-vendt beliggenhet. Egen båtplass i Paradisbukten og privat parkering

Ny-Paradis 52
5230 Paradis

Innholdsrik enebolig med fin beliggenhet. Boligen strekker seg over 2 plan + underetasje og har følgende romfordeling: Underetasje - innredet del: Entré/gang, stue/soverom, kjøkken, toalettrom og dusjrom. Hoveddel underetasje: Trapp, toalettrom, bad, gang, 2 stk boder og vaskerom. 1.etasje: entré/hall og trapp, kjøkken, stue og spisestue. Utgang til hage. 2.etasje: Trapp/gang, toalettrom, omkledningsrom, bad, 4 stk soverom og bod. Utgang til takterasse på 13,5m² fra det ene soverommet. Privat, nyanlagt parkeringsplass for 4 biler og el-bil lader rett utenfor huset Tilhørende boligen er det også båtplass i Paradisbukten, kun en liten spasertur fra boligen.

Standard

Velkommen til en unik og ærverdig skipredervilla med historie og sjarm!

Ny-Paradis 52 er bygget av skipsreder Sophus Schanche som bygget huset i 1936, og ferdigstilt og innflytningsklart i 1937. Eier av huset delte den samme interessen som Schanche når det kom til det maritime og detaljene i huset. Mye av de gamle detaljene ved huset er godt bevart og boligen har utsikt over Nordåsvannet. Eiendommen har en flott beliggenhet i et rolig og veletablert nabolag med nærhet til det meste man trenger i hverdagen.

Underetasje - Hoveddel:
Ned trappen fra første etasje kommer du til hoveddelen i underetasjen.

Bad:
Underetasjen består av et bad på hele 14,5m². Badet er opplyst å være fra ca. år 2000 og har av keramiske fliser på gulv med varmekabler, keramiske fiser på vegger, samt en del med malt strie og furupanel. Det er også spotlights (LED, fra 2018) i tak. Badet inneholder servant med møblement, speil og belysning, stort jacuzzi/boblekar og badekar med dusj.

Toalettrom:
I denne etasjen finner du et praktisk toalettrom på 1,2m², med keramiske fliser på gulv, malt strie/furupanel på vegger og luftventil. WC-rommet er av eldre dato og har eldre/enkel standard.

Vaskerom:
Underetasjen har også et eget vaskerom på 8,40 m² med betong gulv med eldre støpejern sluk, dels tilfaregulv med furugulv, murvegger, panel og luftventil. Rommet inneholder også en 200 liter bereder (nyere), Nibe varmepumpe (luft/vann) o g røropplegg/sluk for vaskemaskin.

Bod:
Underetasjen har to boder på 4,9m² og 4,2m² som gir god plaass til oppbevaring av det man måtte trenge.

Underetasje: Innredet del:

Entré/gang:
Du ønskes velkommen inn i en gang som har en størrelse på 5,4m² hvor det er plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy.

Stue/soverom:
Det som idag er oppholdsrom er benyttet som stue/soverom og har en størrelse på 11,3m².

Kjøkken:
Kjøkkenet på 4m² har malt fylling fronter, og laminat benkeplate med stål vaskebeslag. Det er også et røropplegg for vaskemaskin (klær) på kjøkken. Kjøkkenet fungerer, men er ikke etter "dagens standard" og har slitasje. Det er vifte montert i vindusglass. Her er også oppvaskmaskin på disken.

Toalettrom
Toalettrommet har keramiske fliser på gulv, malt strie og malt panel på vegger og toalett. Rommet er av eldre/enkel standard, og er av eldre dato

Dusjrom:
Dusjrommet på 0,8m² og har er keramiske fliser på gulv og vegger, luftventil og en dusj med forheng (forheng mot kjøkken).

Første etasje:

Entré/gang:
I det du trer inn inngangsdøren kommer du til en stor og romslig gang på hele 13,2m², med gode muligheter for å sette fra seg skoene og henge opp yttertøy. Gulvet består av skifer fliser.

Kjøkken:
Kjøkken med original merbau parkett fra byggeår og innredning med normal bruksslitasje.
Innredningen profilerte fronter, laminat benkeplate med stål vaskebeslag, ventilator, samt at det er røropplegg for oppvaskmaskin.

Stue/spisestue:
Stor, åpen og luftig stue på 53,2m² med original eik stavparkett fra byggeår, god plass og gode innredningsmuligheter. Stuen har en fin utforming som gjør det enkelt å møblere. I stuen er det også utgang til hagen. Spisestuen på 15,9m², har også eik stavparkett og har god plass til et stort spisebord.

Andre etasje:

Man ledes naturlig opp via trapp til andre etasje. Trappen har malte vanger og rekkverk og har eik parkett i trinn.

Soverom:
I andre etasje finner du totalt fire soverom, tre store på 13,8m², 12,4m² og 11,5m² og ett litt mindre på 6,2m². Alle soverommene har plass til seng av ulik størrelse og annet inventar. Fra det ene soverommet er det utgang til en stor takterrasse på 13,5 m². Soveommene har innebygget garderobeskap som til mye plass til klær og tilbehør.

Bad:
I andre etasje finner du et bad på 4,1m² med keramiske fliser på vegger og malt innvendig tak. Det er keramiske fliser på gulv med elektriske varmekabler.  Badet er opplyst av rekvirent å være fra 2014. Badet har plast sluk og smøremembran. Badet er innredet med dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Det er ventilasjon via luftventil. Det er ikke registrert fukt.

Toalettrom:
Andre etasje har et toalettrom på 1,30m² med original parkett fra byggeår på gulv, malt panel på vegger og elektrisk avtrekkventil. Toalettrommet er av eldre/enkel standard.

Du finner også en liten bod på 2m² og et omkledningsrom på 3m².

Byggeår

1937

Bruksareal per etasje

U-etasje, hoveddel: 40m²
U-etasje, hybel: 24m²
1.etasje: 95m²
2.etasje: 75m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

933m2

Parkering

Parkering på egen tomt med plass til flere biler, samt elbil-lader.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer: entré/gang, trapp, kjøkken, stue, spisestue, bad, soverom, omkledningsrom, utgang til hage fra stue og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med at parkering, gangvei til bolig, murer, trapper, bed og terrassedekke med skifer. I 2020 ble biloppstillingsplass til 4 biler bygget inn i tomten og i tillegg ble det lagt frem el-bil lader.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Ildsted i stue.
Nibe varmepumpe (luft/vann)

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. se vedlagt attest. Boligen er energimerket ...

Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges fram en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport datert 27.01.2023.

Tilstandsrapport utført av

Tilstandsrapport utført av Knut Farestvedt.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-03-2023

Meny