Kaptein Amlands vei 17, 5161 Laksevåg

Fin 3-roms – 20 minutters gange til sentrum – Stor altan, 12kvm – Flott sjøutsikt – Rolig område

Kaptein Amlands vei 17
5161 Laksevåg

SAMEIET KAPTEIN AMLANDSVEI 17

Moderne og trivelig 3-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet på Laksevåg. Boligen har følgende romfordeling: 1.etasje: Entre, gang, to soverom, bad, stue og kjøkken. Leiligheten disponerer tilsammen fire boder. To mindre i kjelleren, samt en stor på 17,9m2. Det er også en bod på loftet, i tillegg til felles lagring.

Standard

Velkommen til Katein Amlandsvei 17!

Entré:
Velkommen inn i en entre med plass til å henge fra seg ytterklær og sko. Her er også satt inn skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir ekstra oppbevaring av tøy, sko og tilbehør.

Soverom:
Leiligheten har to romslige soverom på 6,8m² og 12,5m². Begge rommene har plass til seng og garderobeløsninger av ulik størrelse, og annet ønsket inventar.

Bad:
Badet er av eldre standard, men overflatepusset de siste årene. Det er lagt keramiske fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med baderomsmøbel med servant, gulvstående toalett og dusjkabinett.

Kjøkken:
Nyere kjøkken fra Ikea med profilerte fronter (type Faktum), vitrineskap og benkeplate i heltre og nedfelt keramisk vask. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, induksjonstopp, fryse- og kjøleskap, oppvaskmaskin og veggmontert ventilator.

Stue:
Åpen og luftig stue med god plass til sofamøblement og spisestue. Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lys til leiligheten. Fra stuen er det også utgang til en stor balkong på 12m2 med utsikt over nærområdet og deler av byfjorden. Midt i stuen har du en peis med glassfront som er supert å ha på kalde høst- og vinterdager.

Byggeår

1958

Bruksareal per etasje

66m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1020m2

Parkering

Soneparkering etter områdets gjeldene betemmelser.
Selger leier idag en privat parkeringsplass kr. 1000 pr mnd. Denne er mulig å overta eller forlenge. Konferer megler.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Beskaffenhet

Felles tomt på 1020 m². Tomten er opparbeidet med gangveier, grøntareal, gjerder og beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Peis i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-12-2022

Meny