Vilhelm Bjerknes' vei 51, 5081 Bergen

Lys 4-roms leilighet med attraktiv beliggenhet på Slettebakken. Stor uteplass med gode solforhold.

Vilhelm Bjerknes' vei 51
5081 Bergen

Slettebakken borettslag

Andelsbrevnummer

72

Entré, gang, stue, kjøkken, bad, tre soverom og bod.

Standard

Velkommen til Vilhelm Bjerknes vei 51!

Et flott ingangsparti med gode oppbevaringsmuligheter ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er
god planløsning, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Store deler av leiligheten er nymalt i september 2022.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: stue, kjøkken med tilkomst til bod som benyttes som vaskerom, bad og tre soverom.

Stue |

Stuen er lys og romslig og måler 21,6 kvm. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Her er det plassert radiator som varmer godt på kalde dager.

Kjøkken |

Kjøkkenet måler 9 kvm og er innredet med laminert benkeplate og profilerte fronter. Det er kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Kjøkkenventilator med avtrekk. Det er godt med skap og benkeplass å boltre seg på.

Bad |

Badet har fliser på gulv og vegger med varme i gulv. Badet er innredet med nedfelt servat, veggmontert toalett og dusvegger/hjørne. Ny trykk-knapp for toalett vil bli montert før overtagelse.

Soverom |

Leiligheten har tre soverom av god størrelse. Disse måler 16,1 kvm, 13,2 kvm og 6,8 kvm. Alle soverommene er lyse og romslige. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til en herlig uteplass med terrasseplatting og gressplen. Her er det gode solforhold. Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Gressklipper og diverse hageutstyr medfølger handelen.

Bod |

Leiligheten har medfølgende bodi kjeller som måler 2,1 kvadratmeter. Ellers er det også kott med tilkomst fra kjøkken på 1 kvadratmeter.

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

1. etasje: 83 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

38200m2

Parkering

Borettslaget har 76 garasjeplasser innendørs. Garasjer i laget tildeles etter venteliste. Utleie av 162 utendørs parkeringsplasser, disse etter venteliste. Noen få gjesteparkeringsplasser. En garasje i lavlblokk og en i høyblokk er reservert mopeder.

Arealbeskrivelse

Areal per rom (m²):
Gang: 8,8 m²
Stue: 21,6 m²
Kjøkken: 9,0 m²
Soverom: 13,2 m²
Soverom to: 16,1 m²
Soverome tre: 6,8 m²
Bad: 3,3 m²
Kott: 1,0 m²

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad
- Sentralvarme

Energimerking

Oppvarmningskarakter: E. Energikarakter: Grønn.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

07.09.2022

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen v/Kristoffersen Taksering

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-09-2022

Meny