Dolvikvegen 26B, 5252 Søreidgrend

Rekkehusleilighet over to plan med barnevennlig beliggenhet. Nydelig utsikt fra solrik veranda. Garasje med elbil lader.

Dolvikvegen 26B
5252 Søreidgrend

Dolviken Sameie

Entré/gang, stue, kjøkken, to bad, vaskerom og fire soverom.

Standard

Velkommen til Dolvikvegen 26B!

Et lyst og luftig inngangsparti ønsker velkommen. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Inngangspartiet gir god plass for avheng av sko- og yttertøy. Boligen har de senere år gjennomgått vesentlig oppgradering hvorav nytt kjøkken, nytt el-annlegg til kjøkken, det er blitt lagt ny parkett i hele boligen (forutenom baderom), nye vegger og tak i første og andre etasje (sparkling og maling) og nye baderomsmøbler, VVB og dusj på badet i første etasje.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i boligens første etasje: stue, kjøkken, bad med tilkomst til vaskerom og to soverom. Trappen i stuen leder deg opp til boligens andre etasje hvor du finner oppholdsrom/ tv-stue, to soverom og bad.

Stue |

Stuen er lys og romslig og måler 34,3 kvadratemeter. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Det er muligheter for montering av peis i stuen. Ut stuevinduene kan en fantastisk utsikt nytes. Stuen har nytt gulv og nymalte og sparklede overflater, arbeidet ble gjort etter kjøp i 2016.

Kjøkken |

Kjøkkenet måler 10,6 kvadratmeter og har rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er et dansk høykvalitetskjøkken med hvite glatte fronter og Silestone kvarts benkeplate. Hvitevarer av høy kvalitet, AEG kombi dampovn og kombi mikro stekeovn. Kjøleskap og fryseskap, oppvaskmaskin og platetopp. Alle hvitevarer er intregrert. På kjøkkenet har du kjøkkenøy som gjør rommet sosialt, samtidig som det gir ekstra benkeplass.

Bad |

I boligen har du to baderom. Badet i første etasje (5,8 kvm) har fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet er oppgradert med nye baderomsmøbler, ny varmtvannsbereder og dusj. Fra badet i første etasje er det tilkomst til praktisk vaskerom.

Badet i andre etasje (7,1 kvm) var nytt i 2015 og har fliser på gulv og vegger med varmekabler i gulv. Badet er innredet med nedfelt servant, veggmontert toalett og badekar.

Soverom |

Boligen har totalt fire soverom hvorav to i første etasje og to i andre etasje. Soverommene i første etasje måler 6,3 og 6,2 kvadratmeter, tidligere ett soverom som er omgjort til to (før eiers tid). Soverommene i andre etasje måler 11,2 og 11 kvadratmeter. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til herlig altan på 15 kvadratmeter med fantastiske sol- og utsiktsforhold! Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med.

Bod & oppbevaringsplass |

Knevegger i andre etasje med meget god lagringsplass.
Sportsbod har utvendig tilkomst.

Byggeår

2005

Bruksareal per etasje

Boligen går over to plan og har et bruksareal på 129 m².
Bruksareal 1.etasje: 77 m²
Bruksareal loft: 47 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3872m2

Parkering

Garasje med automatisk portåpner og god lagringsplass.
Felles gjesteparkering i sameiet.

Arealbeskrivelse

Areal per rom:
1. etasje:
Entre: 3,1 m²
Gang: 3,6 m²
Stue: 34.3 m²
Kjøkken: 10,6 m²
Soverom: 6,3 m² (lite lysflate)+ 6,2 m²
bad: 5,8 m²
Vaskerom: 4,0 m²
Loft:
Bad: 7,1 m²
Stue: 11,7 m²
Soverom: 11,2 m² og ca. 11 m² (ikke befart/målt og areal er cirka).

Oppvarming

- Varmepumpe
- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad og i vindfang.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: C. Energikarakter: Oransje.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

06.09.2022

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen v/Kristoffersen Taksering

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-10-2022

Meny