Grønnestølsveien 20D, 5073 Bergen

Kristianborg/Minde | Innholdsrik selveier i seksjonert bolighus nær ny bybane. Stor uteplass, parkering og flott utsikt!

Prisantydning

2 900 000,-

Omkostninger totalt

83 742,-

Totalpris inkl. omkostninger

2 983 742,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
72 500,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Etasje:

  1

 • Byggeår:

  1952

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  17/71

 • Seksjonsnummer:

  2

 • Ideell andel:

  1/1

 • Primærrom:

  63 m2

 • Bruksareal:

  70 m2

 • Tomteareal:

  451 m2

 • Antall rom:

  2

 • Antall soverom:

  1

 • Antall baderom:

  1

 • Energimerking:

  D

 • Felleskostnader:

  400,-

 • Kommunale avg.:

  10481.1,-

 • Ligningsverdi:

  773049,-

 • Dato ligningsverdi:

  25-08-2022

 • Takseringsdato:

  07-09-2022

 • BRL/Sameie:

  Sameiet Grønnestølsveien 20 D

 • Meglers ref.nr:

  5220233

Andreas Grimstad Salbu

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

90 60 40 48 / ags@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Grønnestølsveien 20D
5073 Bergen

Sameiet Grønnestølsveien 20 D

Andelsbrevnummer

2

Leiligheten ligger i husets første etasje og inneholder: Primærrom: Gang (4,5 m²), Bad/vaskerom (4,4 m²), Stue/kjøkken (40 m²) og Soverom (10,9m²) Sekundærrom: Bod (6 m²) og Bod (1 m²) I tillegg har leiligheten en bod i hagen som deles med naboen i 2. etg.

Standard

Velkommen til Grønnestølsveien 20D!

Leiligheten er del av et seksjonert bolighus med tre eierseksjoner. Den aktuelle leiligheten ligger i hovedetasjen; 1. etasje, og deler inngangsdør med leiligheten i 2. etg.

Entré/gang:
Fra felles inngangsparti kommer man inn i leilighetens lysmalte entré. Her har man plass til litt møblering om man ønsker, og til å henge av seg yttertøy og sette fra seg sko. I entréen finner du også et praktisk oppbevaringsrom.

Stue:
Videre blir du ledet gjennom en kort gang og inn i boligens hjerte; den store luftige stuen. Her er det plass til både spisebord og sofagruppe, og man kan innrede på flere måter. Stue og kjøkken har åpen løsning med gjennomgående laminatgulv og mange vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Rommet går i en hestesko, og skaper slik naturlige avdelinger i det sammenhengende rommet.

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til leilighetens terrasse - en 34 kvadratmeters utvidelse av stuen på de fineste dagene! Her har man også plass til flere sittegrupper; kanskje én til kaffe i morgensolen, og én til grilling i ettermiddagssolen? Herfra har du flott, nærmest uhindret utsikt mot Bergensdalen med Kristianborgvannet og Ulriken foran deg. Fra terrassen har man også tilgang til felles hage.

Kjøkken
Leilighetens kjøkken ligger innerst i stuen, men god tilgjengelighet fra hele rommet. Her kan man konversere med gjester både på spisebord og på bardisken. Denne er også et utmerket sted for frokosten. Kjøkkeninnredningen er stor og praktisk med masse benke- og oppbevaringsplass. Innredningen har benkeplate i laminat, og profilerte fronter. Av integrerte hvitevarer følger stekeovn og platetopp. Opplegg for oppvaskemaskin.

Bad:
Badet er helfliset i tidløse farger og har elektriske varmekabler i gulv. Det er godt fall mot sluk i dusjen, og eier har satt inn praktiske dusjdører i glass. I 2022 ble badet også oppgradert med ny servant, speil og skuffeseksjon. Her finner du også opplegg for vaskemaskin. Badet har mekanisk avtrekk og luftespalte under dør.

Soverom:
Leiligheten har to rom som i dag er innredet til og benyttes som soverom av selger. Begge er malt i fine farger og har plass til seng og annet ønskelig møblement. Hovedsoverommet har flott skyvedørsgarderobe av nyere dato med speil fra gulv til tak. Det opplyses om at det minste rommet ikke er inntegnet som soverom, men som bod, på byggemeldte og godkjente tegninger hos kommunen

Alt i alt har du her en stor og kjekk leilighet tilrettelagt for både hverdag og avslapping. Her får du noe mer enn i en typisk blokkleilighet. Hvorfor ikke velge leiligheten hvor du også får parkering og stor privat terrasse i tillegg til flott utsikt?


NYLIGE PÅKOSTNINGER:
- 2022: Nytt baderomsmøbel og varmtvannsbereder (190L) i 2022
- 2020:  Ny terrassedør og to nye PVC-vinduer: 1 i stue og 1 på det minste soverommet (bod).
- 2018: Ny vei foran huset. Avretting og asfaltering.

Byggeår

1952

Tomteareal

451m2

Parkering

Sameiet har egen parkeringsplass på tomten med plass til tre biler.

Det vurderes å lage en avtale om fast fordeling av disse plassene slik at hver seksjonseier har bruksrett til én fast plass. Ring megler for detaljer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på bad og i deler av stuen.

Det har tidligere vært vedovn i stuen. Det er mulig å installere dette igjen om man ønsker, men man må da belage seg på arbeid for å få pipen godkjent for fyring igjen.

Vedovn står i bod, og kan følge salget om ønskelig.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av Takstmann David Bryn AS den 07.09.2022. Se vedlegg til salgsoppgave.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-09-2022

Meny