Allégaten 40, 5007 Bergen

Sjarmerende 2-roms leilighet sentralt på Nygårdshøyden. God takhøyde og store vindusflater. Gangavstand til UIB og BI.

Allégaten 40
5007 Bergen

Sameiet Allegate 40

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom.

Standard

Velkommen til Allégaten 40!

Allégaten 40 er plassert i en rolig gate på Nygårdshøyden, samtidig ligger det tett på byens yrende liv. Leiligheten er i en klassisk bygård med sjarmerende detaljer som god takhøyde og store vinduer. Alle vinduer er byttet, det er byttet gulv i alle rom foutenom badet, lagt varmefolie i stue, og nye gipsvegger i stuen, soverommet og gangen. Alt gjort i 2020.

Det første som møter deg da du inntrer inngangsdøren til bygården er velholdt gang med klassiske detaljer og flislagt gulv. Du går opp til andré etajse og deretter er det boligens entré som ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Boligen har god takhøyde på 2,81 meter (målt i stue) som gir deg den gode bygårdsfølelsen.

Boligens entré gir plass for avheng av sko- og yttertøy. Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: stue, kjøkken, bad og soverom.

Stue |

Leilighetens samlingssted - stuen måler 28,1 kvadratmeter. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Stuens utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Det er god plass til både spise- og sofagruppe. Her er takhøyden målt til 2,81 meter. I stuen er det plassert peis (ikke rentbrennende).

Kjøkken |

Kjøkkenet faller i smak med hvite glatte fronter og laminert benkeplate. Følgende hvitevarer er integrert: stekeovn, kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp/induksjon. Det er mikrobølgovn.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og gir god plass og boltre seg på når man skal lage mat.

Soverom |

Leilighetens soverom måler 8,1 kvadratmeter. Rommet er malt i en behagelig farge som gjør rommet lunt. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bad |

Badet måler 4,3 kvadratmeter og har fliser på gulv med varmekabler og malt strie på vegger. Badet er innredet med toalett (nylig skiftet av Svanevik VVS), dusjhjørne (Comfort Rørlegger Bergen har montert) og servant med skap. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet er vurdert til TG3 så man må regne med at badet trenger utbedring straks eller innen kort tid.

Bod |

Medfølgende bod på loftet som er oppmålt til 1,78 kvdratmeter ihht. tidligere salgsoppgave.

Byggeår

1901

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 53 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

318m2

Parkering

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 2: Nygård. Du må ha gyldig sonekort synlig i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: kr 3 036 per periode (seks måneder).
EL-bil: Beboere med elbil betaler 1/2 pris for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon.

Arealbeskrivelse

Bad (4,3m²), gang (5,6m²), kjøkken (5,7m²), stue (28,1m²), soverom (8,1m²),

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på bad
- Peis (ikke rentbrennende)

Energimerking

Oppvarmningskarakter: F. Energikarakter: ORANSJE.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 03.08.2022.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-09-2022

Meny