Storbotn 91, 5106 Øvre ervik

Glaskaråsen – Lekker og delikat 4-roms leilighet med storslått utsikt. Parkering og heis i bygget.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Storbotn 91
5106 Øvre ervik

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder følgende rom: Entre/gang, åpen stue/kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad, samt vaskerom. I tillegg følger det bod i byggets underetasje, samt 1 fast parkeringsplass.

Standard

Velkommen til det enkle liv i Storbotn 91, presentert av Tommy Kaland. Leiligheten er stor og delikat, med en flott beliggenhet i det øverste bygget i Storbotn, innerst i blindvei. Her ligger man usjenert til fra de øvrige bygg. Bilen parkerer du enkelt i felles garasjeanlegg, før heisen tar deg opp til leiligheten.

Leiligheten har en gjennomgående høy standard på kvalitet og utstyr, og fremstår som tilnærmet ny. Det er vannbåren varme i gulvet i leiligheten, samt balansert ventilasjonsanlegg, og sprinkelanlegg med dyser i alle rom.

Velkommen inn!
I entreen/mellomgangen har du plass til en sittebenk, samt garderobeløsning. Her er det en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Den åpne stue/kjøkkenløsningen er på hele 48 kvm, du har med andre ord god plass til flere sittegrupper og møbleringer. Leiligheten er oppgradert med blant annet en pen 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken. Rommet er delikat og innbydende med store vindusflater som gjør at du kan nyte den fantastiske utsikten. Fra stuen har du tilkomst til en herlig terrasse, som er på hele 23 kvm. Her har du en nydelig utsikt mot Eidsvågneset, Askøy og omkringliggende fjell. Terrassen ligger sør-vestvendt til med fantastiske solforhold. Du har god plass til flere møbleringer på terrassen, hvor den er delvis overbygget som gjør at du kan forlenge sommersesongen noe under tak.

Kjøkkenet er betydelig oppgradert med en praktisk kjøkken-øy, som har en særdeles god arbeidsflate samt godt med oppbevaring i skap. Lekker kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, det er her valgt en høyglanspolert benkeplate i stein. Mellom benk og overskap er det det montert flisemønstret plate. Innredningen består videre av integrert platetopp med induksjon, stekeovn, mikro/stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, vinskap.

Leiligheten innehar 3 soverom, hvor alle er av god størrelse. Hovedsoverommet er utstyrt med rikelig av garderobe -og oppbevaringsplass. Fra hovedsoverommet har du tilkomst til ditt eget private bad. Badet er helfliset og inneholder veggmontert toalett, servant med skap og speil, dusj med dusjvegger og et herlig badekar.

De resterende 2 soverom er malt i lyse og nøytrale nyanser. Begge rom er av god størrelse med plass til dobbeltseng, garderobe m.m. Et av soverommene har et eget omkledningsrom.

Baderom nr 2 fremstår svært delikat med nedsenket flisefelt i dusjsone med runde steiner. Innredningen består videre av veggmontert toalett samt servant med skap.

Vaskerommet er av meget god størrelse! Du har rikelig med benkeplass, perfekt for bretting av tøy. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Av lagringsplass er det en bod i underetasjen på 5 kvm

Byggeår

2016

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

838m2

Parkering

Parkering i fellesgarasjeanlegg under boligen. Forøvrig finnes det 2 gjesteparkeringsplasser i felles garasjeanlegg, samt flere gjesteparkeringsplasser cirka 300 meter unna.

Arealbeskrivelse

Entré/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og vaskerom.

Oppvarming

Vannbårende varme i gulv, samt balansert ventilasjonsanlegg. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-08-2022

Meny