Brunestykket 4, 5039 Bergen

Lys og innbydende 3-roms med god planløsning, sjønær beliggenhet og balkong med fantastisk utsikt og gode solforhold.

SOLGT

Brunestykket 4
5039 Bergen

Hellenesset Borettslag

Andelsbrevnummer

152

Leiligheten inneholder følgende: Entré, stue, kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2. Sekundærareal: TIlbørende bod på loft.

Standard

Velkommen til Brunestykket 4!

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er en innbydende entré med med gode oppbevaringsmuligheter. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Veggene i gang og på gjesterom ble helsparklet og malt i 2019 av fagfolk. SIkringsskapet ble også renovert av fagfolk i 2017.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, to soverom stue, kjøkken og bod.

Stue |

Fra gangen blir du naturlig ledet inn i boligens samligssted - stuen. Rommet måler 23,3 kvm og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. I stuen har du en fantastisk utsikt ut stueviduene!

Kjøkken |

Kjøkkenet er tidløst med svarte glatte fronter og laminat benkeplat. Kjøkkenet har kjøl/fryseskap, oppvaskemaskin, platetopp og stekeovn. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Her er det gode arbeidsflater til små og store kokkekunster. Over- og underskap gir rikelig med oppbevaringsplass til alt du måtte ha av kjøkkenutstyr. Fra kjøkkenet er det tilkomst til bod som kan benyttes til oppbevaring av diverse utstyr og matvarer.

Bad |

Badet har filser på gulv og vegger og malt innvendig tak. Det er varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Badet er ellers innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, innredning med nedfelt servant. Det ble i 2017 lagt inn ny kurs på badet til vaskemaskin, og i 2022 ble det byttet varmeregulator på bad.

Soverom |

Leiligheten har to soverom av god størrelse. Soverommene måler henholdsvis 11,3 og 11,2 kvadratmeter og er luftig med plass til å innrede med seng av ønsket størrelse og annet passende møblement. Overflatene er malt i behagelige farger.

Uteplass |

Terrassedøren i stuen leder deg ut på leilighetens balkong. Balkongen er en herlig forlengelse av stuen på fine sommerdager! Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Her har du gode solforhold og en fantastisk utsikt inn mot byfjorden og mot Askøy.

Bod |

Tilhørende bod på loft på1,9 kvadratmeter.

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 76 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

15325m2

Parkering

Forretningsfører opplyser at borettslaget har 94 parkeringsplasser til disposisjon for de 160 leilighetene. I tillegg er det etablert 3 ladeplasser for el-biler. Det er kun biler med borettslagets parkeringsoblat som kan parkere på borettslagets eiendom. Gjelder også gjesteparkering.

Dersom man har elbil og ønsker å benytte seg av borettslagets elbil ladere vil felleskostnadene øke med kr 375,-.

Arealbeskrivelse

Entré/gang (9,1 m2), soverom 1(11,3 m2), bad (3,3 m2), stue (23,3 m2), kjøkken(10 m2), soverom 2 (11,2 m2).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.
Radioter i stue og på gjesterom (inkludert i felleskostnadene).

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter .RØD

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 20.05.2022.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-06-2022

Meny