Lønborglien 40, 5039 Bergen

Lys og luftig 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Gode sol- og utsiktsforhold på balkong. Parkeringsanlegg.

SOLGT

Lønborglien 40
5039 Bergen

Hellemyren Sameie

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom. Sekundærareal: Bod.

Standard

Velkommen til Lønborglien 40!

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er en innbydende entré med med gode oppbevaringsmuligheter. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, soverom og stue/kjøkken.

Stue & kjøkken |

I leiligheten har du en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 21,3 kvm og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.  Stuen er nymalt i Mai 2022.

Kjøkkenet er et klassisk kjøkken fra byggeår (2004). Kjøkkenet er innredet med laminat benkeplate og slette hvite fronter med fliser mellom benkeplate og overskap. Det er integrert oppvaskemaskin. Komfyr og kjøleskap. Det er god skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging!

Bad |

Baderommet er helfliset og har en slett malt himling. Badet inneholder toalett, dusj med glassdør og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Det er varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Soverom |

Soverommet (8,6 kvm) er romslig og malt i behagelige og tidsriktige farger. Du har inngang til soverommet på hver side av sengen - her får du hotell følelsen! Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Uteplass |

Terrassedøren i stuen leder deg ut på leilighetens vestvendte balkong. Balkongen er en forlengelse av stuen på fine sommerdager! Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Her er man bortkjemt med sol på midtsommers!

Bod |

Det medfølger tilhørende bod i kjeller/garasje på 3,5 kvm.

Dette er en velholdt, lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

2004

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 45 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

12415m2

Parkering

Parkering i felles garasjeannlegg (ikke faste plasser). Det er tilrettelagt for El-billading, og det er allerede montert el-bil ladere som beboerne kan koble seg opp på.

Beboere og gjester kan parkere på oppmerkede plasser ute.

Arealbeskrivelse

Bad (4,9 m²), gang (7,3 m²), kjøkken/stue (21,3 m²), soverom (8,6 m²).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: C. Energikarakter: RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 23.05.2022.

Tilstandsrapport utført av

Bjordal Bygg AS

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-06-2022

Meny