Strandgaten 204, 5004 Bergen

Solgt | Visning avlyst

SOLGT

Strandgaten 204
5004 Bergen

Sameiet Strandgaten 204

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom. Sekundærareal: To boder.

Standard

Velkommen til Strandgaten 204!

En meget sentral beliggende 2-roms på populære Nordnes! Leiligheten ligger fint til i byggets 6.etasje og har lett adkomst med heis.

Et romslig inngansparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er en innbydende entré med gode oppbevaringsmuligheter. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter og smarte løsninger. Dette er en leilighet med bra potensiale fra en 2-roms leilighet til en 3-roms leilighet ved å flytte kjøkken inn i stue og lage soverom der det i dag er kjøkken. Leilighet har ellers en gjennomgående god takhøyde som gjør rommene i leiligheten luftig. 

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, soverom og stue og kjøkken.

Stue |

Stuen måler 19,7 kvadratmeter og har en takhøyde målt til 2,52 meter. Rommet er romslig og utformet slik at man kan innrede de ulike sonene akkurat slik man måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |

Kjøkkenet måler 8 kvadratmeter og har glatte fronter og heltre benkeplate. Følgende hvitevarer er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Det er montert vaskemaskin på kjøkkenet. Det er også plass til spisegruppe. Rommet har potensiale for å omgjøres til soverom.

Bad |

Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Det er opplyst i tidligere prospekt at det ble montert ny dusjvegg, baderomsinnredning og vask med blandebatteri i 2018. Varmtvannstank er plassert i skap i gang og var ny i 2020 (med montert Waterguard), montert av Rørlegger Bergen AS.

Soverom |

Soverommet (9,8 kvm) er romslig og malt i behagelige og tidsriktige farger. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement. Soverommet er vendt mot bakgård og er innredet med praktisk garderobeløsning.

Uteplass |

Terrassedøren i stuen leder deg ut på leilighetens balkong. Balkongen er en forlengelse av stuen på fine sommerdager! Det er plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Her er man bortskjemt med sol fra formiddag til kvelds!

Bod |

Det medfølger tilhørende to boder på loftet (en etasje over leiligheten) som måler 6,9 og 4,3 kvadratmeter.

Byggeår

1956

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 49 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1379m2

Parkering

Sameiet disponerer totalt 11 parkeringsplasser. Her er det "førstemann til mølla prinsippet" som gjelder. Ellers er det 16 parkeringsplasser rett ved siden av som sameiet leier ut. Det koster ca. 980,- kr pr mnd for leie av parkering.

Arealbeskrivelse

Bad (2,9 m²), gang (7,5 m²), kjøkken (8 m²), stue (19,7 m²), soverom (9,8 m²).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: G. Energikarakter: RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

01.06.2022.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen v/Kristoffersen taksering.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-06-2022

Meny