Dag Hammarskjölds vei 17, 5144 Fyllingsdalen

Lys og lekker leilighet totalrenovert i 2019/2020. Inngalsset balkong på 13 kvm med gode sol- og utsiktsforhold!

SOLGT

Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27 / amb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Dag Hammarskjölds vei 17
5144 Fyllingsdalen

Lynghaug Borettslag

Andelsbrevnummer

30

Leiligheten inneholder følgende: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom 1, kontor.

Standard

Velkommen til Dag Hammerskjolds vei 17! Leiligheten ligger høyt og flott til i borettslaget med en flott utsikt og ingen innsyn.

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er en innbydende entré med med veldig gode oppbevaringsmuligheter. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Hele leiligheten ble oppgradert i 2019/2020. Vaskerom oppgradert i 2022 med nye fliser og membran.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, hovedsoverom, stue/kjøkken, vaskerom og kontor.

Stue & Kjøkken |

I leiligheten har du en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Rommet måler 33 kvm og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkkenet (TG1) er et lekkert Kvik kjøkken med svarte fronter og laminert benkeplate. Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp er integrert. Kjøkkenventilator med kullfilter. Det er god skap og benkeplass - på dette kjøkkenet er det gøy å lage mat!

Bad |

Badet måler 4 kvadratmeter og har lekre fliser med marmor mønster på gulv og vegger. De innbydende flisene passer fint sammen med de svarte detaljene på badets utstyr. Det er varme i gulvet og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett med innebygget sisterne, dusjhjørne med dusjvegger , benkeskap med dobbel servant med innredning, speil og belysning. Det er fordeler skap for rør i rør.

Vaskerom |

Fra gangen er det tilkomst til separat vaskerom. Vaskerommet er oppgradert i 2022 med nye fliser og membran. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom |

Fra stuen er det tilkomst til leilighetens hovedsoverom. Rommet måler 13 kvadratmeter og er innredet med stor skyvedørsgarderobe med speildører. Innred med seng av ønsket størrelse, nattbord og diverse. Du har også en lekker spilevekk som er tilpasset tv-en på veggen. Tv-en kan medfølge handelen. På dette soverommet får du hotellfølelsen!

Leiligheten har også et kontor (5,4 kvadratmeter), som fungerer fint gjesterom/kontor.

Uteplass |

Terrassedøren i stuen leder deg ut på leilighetens innglassede balkong. Balkongen er en 13 kvadratmeters forlengelse av stuen på fine sommerdager! Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med. Her er man bortskjemt med sol på midtsommers - til kl 22:30! Balkongen, vinduer og fasade ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2021.

Bod |

Det medfølger tilhørende bod i kjeller på 2,7 kvadratmeter.

Dette er en velholdt, lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 82 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

54319m2

Parkering

Borettslaget praktiserer soneparkering med oblater for andelseier i henhold til gjeldende parkeringsbestemmelser. Det er noen selveiende garasjer som kan kjøpes av andelseier når de blir ledig.

Gjester må benytte parkeringsautomat.

Arealbeskrivelse

Entré/gang(7,9 m2), soverom 1(13 m2), bad(4 m2), stue/kjøkken(33,8 m2), vaskerom (1,4 m2) og kontor (5,4 m2).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 31.03.2022.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen v/Kristoffersen taksering.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-04-2022

Meny