Forstrøno 18, 5218 Nordstrøno

Flott generasjonshytte med god standard i to separatere enheter! Solrike terrasser med herlig utsikt til sundet og sjøen

Forstrøno 18
5218 Nordstrøno

1. etasje hoveddel: gang, bad og to soverom. 2. etasje hoveddel: stue, kjøkken og soverom. 1. etasje tilleggsdel: gang, bad og soverom. 2. etasje tilleggsdel: stue og kjøkken. To boder (varmeisolert).

Standard

Hytten ligger fint til, høyt i terrenget og består av to selvstendige deler.

Hoveddel:
Inngangspartiet er lyst og pent med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Fra inngangspartiet ledes man naturlig til hyttens samlingspunkt, stuen. Store vindusflater og takhøyde opp til 3,64 meter sikrer godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære i rommet. Utformingen av rommet er god og gjør det enkelt å innrede med spise- og sofagruppe i ønsket størrelse.

Delvis åpen løsning mellom kjøkken og stue gir hytten et sosialt preg. Kjøkkenet er pent med glatte fronter, laminert benkeplate og gir rikelig med skap- og benkeplass. Fra kjøkkenet er det utgang til hyttens terrasse - en 100 kvadratmeters forlengelse av rommet på de fineste dagene.

Badet har flislagt gulv og panel på vegger. Elektriske varmekabler i gulvet. Rommet inneholder innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett, speil og belysning.

Hoveddelens soverom er romslige og måler henholdsvis 7 kvm, 5,6 kvm og 4,1 kvm. Soverommene gir god plass til seng, nattbord, garderobe og annet ønskelig inventar.

Tilleggsdel:
Romslig inngangsparti med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Fra inngangsparti er det adkomst til soverom som måler 8,5 kvm med god plass til seng av ønskelig størrelse og annet passende møblement.

Man ledes naturlig opp via trapp til en romslig stue. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære i rommet. Utformingen av rommet er god og gjør det enkelt å innrede med spise- og sofagruppe i ønsket størrelse. Fra stue/kjøkken er det utgang til hyttens enorme terrasse.

Flott kjøkken med glatte fronter, laminert benkeplate og godt med skap- og benkeplass. Hvitevarer: kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp.

Badet har flislagt gulv og panel på vegger. Elektriske varmekabler i gulvet. Rommet inneholder innredning med nedfelt servant, toalett, dusjkabinett, speil og belysning.

Hytten har to boder (varmeisolert).

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

1. etasje: 32 m²
2. etasje: 40 m²
1. etasje nord: 20 m²
2. etasje nord: 26 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1212m2

Parkering

Parkering på leid oppstillingsplass i båtmarina på fastlandssiden.

Arealbeskrivelse

Ganger, to stuer, kjøkken, to bad og fire soverom.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med flotte utearealer, gruset sti, tretrapper og plen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming
- Varmekabler på badene
- Panelovn i hver gang

Energimerking

Energikarakter C og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

23.03.2022

Tilstandsrapport utført av

Kristoffersen Taksering v/ Roar Kristoffersen

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-05-2023

Meny