Kristofer Jansons vei 78, 5089 Bergen

Lys og luftig tre-roms leilighet med sentral beliggenhet på Landås. Vestvendt balkong på 8 kvm med gode solforhold!

SOLGT

Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27 / amb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Kristofer Jansons vei 78
5089 Bergen

Kristofer jansonsv 76-78 borettslag

Andelsbrevnummer

6

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2.

Standard

Velkommen til Kristofer Jansons vei 78!

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er en lys entré med gode oppbevaringsmuligheter. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, hovedsoverom, gjestesoverom, stue og kjøkken.

Stue |
I leiligheten har du en stor, lys og romslig stue. Rommet måler 21,5 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Her er det plassert peis som varmer godt på kalde dager.

Fra stuen er det tilkomst til vestvendt balkong fra 2015 med gode solforhold. Balkongen måler 8 kvadratmeter. Det er takoverbygg fra overliggende balkong.

Kjøkken |
Kjøkkenet er tidløst og er innredet med hvite glatte fronter, laminat benkeplate, komfyr, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Deler av kjøkkeninnredningen er utvidet i regi av selger. Her er det gode arbeidsflater til små og store kokkekunster. Over- og underskap gir godt med oppbevaringsplass til det du måtte ha av kjøkkenutstyr.

Bad |
Badet er lekkert og har fliser på gulv og vegger. Det er varme i gulvet og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj, og servant med overhengende speilskap.

Soverom |
Leilighetens hovedsoverom måler 14 kvadratmeter og er luftig med plass til å innrede med seng av ønsket størrelse og annet passende møblement. Overflatene er malt i behagelige farger. På soverommet er det satt inn en stor og praktisk garderobeløsning. Soverom nummer 2 er også av god størrelse og måler 7,7 kvadratmeter. Innred med seng, kontormøbler eller annet passende møblement.

Bod |

Leiligheten har tre medfølgende boder - én på loftet og to i kjelleren. Bod på loftet måler 3,7 kvadratmeter og bodene i kjeller måler 4,1 og 2,7 kvadratmeter,

Byggeår

1962

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 64 kvadratmeter.

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1615m2

Parkering

Det er parkering tilknyttet borettslaget som tildeles etter ansiennitet. Det er fremmet forslag om installasjon av elbilladere i borettslaget.

Arealbeskrivelse

Bad (2,5 m²), gang (6,7 m²), kjøkken (6,6 m²), stue (21,5 m²), soverom 1 (14 m²), soverom 2 (7,7 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på bad.
Fast brensel.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: Oransje. Energikarakter: E.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 16.03.2022.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen ved Kristoffersen taksering.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

08-04-2022

Meny