Moldekleivmarka 69A, 5919 Frekhaug

Rålekker familiebolig med utleiedel, garasje, herlige uteområder, kinosal, badstue, 3 bad, 7 soverom og gode solforhold!

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Moldekleivmarka 69A
5919 Frekhaug

1. etasje: hall m/trapp, stue, kjøkken, bad, to soverom, vaskerom, gang og omkledningsrom. 2. etasje: hall m/trapp, bad, badstue, trimrom, kinosal, tre soverom, omkledningsrom, to boder og kott. Utleiedel: stue/kjøkken, bad, to soverom og kott. Garasje på 36 kvadratmeter og utestue.

Standard

Familieboligen fremstår moderne, med høye kvaliteter og har egen utleiedel på 57 kvadratmeter.

Inngangspartiet er lyst og pent og gir mer enn god nok plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn til boligens samlingspunkt, stuen. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære i rommet. Gulvet er belagt med laminat som går godt til tidsriktige farger på vegger og tak. Planløsningen er god, og gjør det enkelt å innrede etter eget ønske og behov.

Kjøkkenet er pent med profilerte fronter, stein benkeplate og gir rikelig med skap- og benkeplass. Rommet er romslig med god plass til eventuell spisegruppe. Av integrerte hvitevarer finner du kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og micro. Fra kjøkkenet er det utgang til en enorm forlengelse av boligen på de fineste dagene!

Boligens tre bad er helfliset med varme i gulvet. Badet i første etasje har vannbåren varme og inneholder innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne, speil og belysning. Badet i andre etasje har vannbåren varm og inneholder innredning med to nedfelte servanter, veggmontert toalett, badekar, dusjvegger/hjørne, speil og belysning. Dette rommet har også badstue. Utleiedelens bad inneholder innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne, speil og belysning. Badet har opplegg for vaskemaskin.

Vaskerom finner man i første etasje. Rommet har flislagt gulv, malte vegger og malte tak. Her finner du god med skap- og benkeplass, samt røropplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

I andre etasje finner du en romslig stue med god plass til innredning av eget ønske og utgang til en 21 kvadratmeter altan.

Boligen har totalt syv romslige soverom. Fem i hoveddel og to i utleiedel. Hovedsoverommet måler 22 kvadratmeter, er malt i tidsriktige farger og har integrert walk inn closet. Alle soverommene har god plass til seng av ønskelig størrelse, nattbord, garderobeløsninger og annet passende møblement.

I andre etasje finner du trimrom og kinorom.

Boligen har vannbåren varme på våtrom, balansert ventilasjon og peis.

Boligen har garasje (36 kvadratmeter), herlige utestue, to innvendige boder, to innvendige kott og fantastiske uteområder!

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

1. etasje: 210 m²
2. etasje: 151 m²
Andre etasjer: 59 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1882m2

Parkering

Parkering i garasje og på tomten.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med nyasfaltert innkjørsel, markterrasser/plattinger, plen, gjerder i pvc/plast, forstøtningsmurer/tørrmur og noe betong. Flat eiendom rundt boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring
- Vannbåren varme på våtrom
- Peis

Energimerking

Energikarakter GRØNN og oppvarmingskarakter B.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

27.04.2022

Tilstandsrapport utført av

Kristoffersen Taksering v/ Roar Kristoffersen

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-06-2022

Meny