Damsgårdsveien 105, 5058 Bergen

Moderne 3-roms i 13. etg. i passivhus med lave stømutgifter og utsikt fra privat innglasset veranda på 14 kvm!

SOLGT

Amalie Bakken

Eiendomsmeglerfullmektig

98 21 17 27 / amb@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Damsgårdsveien 105
5058 Bergen

Treet Sameie

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, innvendig bod. Sekundærareal: Innglasset balkong Innvendig bod Bod med tilkomst fra garasje

Standard

Velkommen til Damsgårdsveien 105!

Velkommen til det anerkjente sameiet "Treet" som var ferdigstilt i 2015. Bygningen var, med sine omtrentlig 50m, verdens høyeste moderne trehus frem til 2018. Unikt konstruksjonsprinsipp med limtre som er godt synlig gjennom glasset på balkongene. Det er lagt stor vekt på planløsninger og bokvalitet og Treet er bygget som passivhus etter Norsk Standard 3700. Leiligheten ligger i byggets 13.etasje og inneholder følgende: Entré/gang, baderom, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, innglasset balkong og innvendig bod. Tilhørende ekstern bod i fellesareal i u-etg. Bygget har 3 takterrasser, den største i 15. etasje og to mindre i 14. etasje. Her kan du nyte solen fra tidlig morgen til solnedgang over Askøy. Sameiet har eget treningsrom i 9. etasje som kun eierne i sameiet får lov å bruke. Treet er som skapt for dem som ønsker å leve tett på det urbane livet, og samtidig tett på sjøen, fjellet og i et bomiljø med kort vei til de gode opplevelsene.

Felles inngangsparti for sameiet er lekkert og imøtekommende. Fra inngangsetasjen tar du heisen opp i byggets 13 etasje for å komme til leiligheten. Fellesarealene er moderne og tiltalende.

Et flott og lyst inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er leilighetens entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Leiligheten har 3-stavs parkett på gulv og slette malte vegger, samt innfelte downlights i himling.

Fra boligens entré/gang er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, stue/kjøkken, to soverom og innvendig bod.

Stue & Kjøkken |

Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot boligens samlingssted - stuen (25 kvm). Gode vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene slik man måtte ønske. Leiligheten har en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg.

Kjøkkenet har innredning med slette, hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Av integrerte hvitevarer finnes stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Ventilator med avtrekk ut. Det er her flotte fliser mellom benkeplate og veggskap. Over- og underskap gir deg godt med oppbevaringsplass til det du måtte ha av kjøkkenutstyr.

Bad |

Baderommet er helfliset og har en slett malt himling med innfelte downlights. Badet inneholder vegghengt toalett, dusj med glassdør, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med heldekkende servant, speil og belysning. Det er her vannbåren varme i gulv og avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom |

Leiligheten har to soverom av god størrelse, disse måler henholdsvis 12 og 8 kvadratmeter. Vindusflater sørger for et behagelig lysinnslipp. Innred med seng, nattbord og annet passende møblement. Hovedsoverommet er innredet med en praktisk garderobeløsning som gir god plass til oppbevaring av klær, sko, sengetøy og diverse.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til en stor inngalsset balkong (14 kvm) med gode solforhold. Den innglassede balkongen kan benyttes både på fine, varmere dager, men også på litt kjøligere dager under en varmelampe - altså en uteplass du kan bruke året rundt.

Bod |

Tilhørende ekstern bod i fellesareal i u-etg med inngang direkte fra garasjen. Leiligheten er én av to som har bod med direkte tilkomst fra garasjen. Det er også innvendig bod i leiligheten.

Byggeår

2015

Bruksareal per etasje

Boligen går over ett plan og har et bruksareal på 78 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

993m2

Parkering

Nåværende eier har leid fast parkeringsplass privat i Treet. Iflg. nåværende eier kan ny eier overta denne avtalen. Leien er på 1.000 kr/mnd, pluss forbruk av strøm gjennom tilhørende el-billader. For avtalen må det stilles et depositum på to måneders leie.

Ønsker man heller å kjøpe egen parkeringsplass, finnes det garasjeanlegg i Damsgårdsveien som tilbyr dette.

Ellers gjelder gateparkering i området etter kommunens gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Bad (5,2 m²), gang (7,5 m²), kjøkken/stue (ca. 25 m²), soverom 1 (12 m²), soverom 2 (8 m²)

Oppvarming

Felles oppvarming (fjernvarme). Radiator i stue. Varme i badegulv. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Treet er bygget som passivhus etter Norsk Standard 3700. Passivhus er hus med en spesiell konstruksjon som gir et vesentlig lavere energibehov enn dagens standard. Passivhus har et energibehov som er ca. 25% av normen for tradisjonelle boliger. Energibehovet reduseres gjennom passive tiltak som ekstra varmeisolasjon, ekstra god tetthet, gode vinduer og varmegjenvinning. Trebygget gir miljøbygget en behagelig lydkvalitet.

Energimerking

Oppvarmningskarakter: D. Energikarakter: GRØNN.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 21.03.2022.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen v/Kristoffersen taksering.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-04-2022

Meny