Lyngbøveien 150, 5164 Laksevåg

Sjarmerende enebolig med flere uteplasser, flott hage og garasje! Kort vei til barnehage, skole og servicetilbud.

SOLGT

Oda Kristine Eidissen

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 28 / oke@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lyngbøveien 150
5164 Laksevåg

- Første etasje: entré, kjøkken, stue, tre soverom og bad. - Underetasje: Kjellerstue, bad/vaskerom. - Utleiedel: Entré, stue/kjøkken, soverom, bad og bod.

Standard

Boligen ligger fint til på Lyngbø. Tomten er pent opparbeidet, med gruset innkjørsel, flere hagenivåer, bed og beplantning. Boligen har flere uteplasser som gir deg gode solforhold. På hageplatået på baksiden er flott utsikt over Lyngbøvannet. Boligen har tilhørende garasje og flere biloppstillingsplasser på eiendommen.

Boligen strekker seg over to plan. Hovedinngangen er i boligens første etasje. Når du trår over dørstokken, blir du møtt av en lys entré hvor du har den nødvendige plassen til å henge fra deg yttertøy og plassere sko. Gulv i entré er belagt med fliser. Det er varmekabler i gulv.

Fra entreen ledes du videre inn i boligen. Kjøkkenet ligger i et eget rom. Innredningen har hvite slette fronter og laminert benkeplate. Over- og underskap gir deg rikelig med oppbevaringsplass. Det er fliser mellom benkeplate og overskap. Det er integrert platetopp og stekeovn. Det er installert ventilator med mekanisk avtrekk. Det er opplegg for vaskemaskin. Planløsningen gir plass til kjøkkenbord.

Lenger inn i boligen finner du stuen. Rommet har gode vindusflater som gir et rikt lysinnslipp. Farge valgene er delikate og står godt til den mørke laminatgulvet. Planløsningen gjør det enkelt å dele opp i soner og innrede med sofa- og spisegruppe og annet passende møblement.

I underetasjen finner kjellerrom som i dag benyttes som kjellerstue. I underetasjen finner du også helfliset bad med opplegg for vaskerom, med separat inngang.

Boligen har tre soverom i første etasje, som holder god størrelse. Hovedsoverommet måler 9,7 kvm noe som gir god plass til seng av ønsket størrelse, kommode og annet passende møblement. De to øvrige soverommene kan innredes med seng, nattbord, kommode og annnet passende møblement.

Boligen har et separat kjellerrom som har vært benyttet til utleie. Kjellerrommet er i dag innredet med gang, stue/kjøkken, soverom, bad og bod. Det er opplegg for vaskemaskin i bod og opplegg for oppvaksmaskin på kjøkken.

Byggeår

1960

Bruksareal per etasje

Boligen strekker seg over to plan og har et totalt bruksareal på 145 m². Arealet er fordelt slik
- Første etasje: 77 m²
- Underetasje: 68 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

691m2

Parkering

Garasje og biloppstillingsplasser på eiendommen.

Arealbeskrivelse

1 etasje: entré, stue, kjøkken, tre soverom og bad. Underetasje: kjellerstue, bad/vaskerom. Utleiedel: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Oppvarming

- Elektrisoppvarming
- Varmekabler på bad
- Varmepumpe i stue
- Peis (fast brensel)

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

09.05.2022

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen ved Kristoffersen Taksering

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-05-2022

Meny