Friluftsvegen 21, 5310 Hauglandshella

Stor og innholdsrik enebolig over 2 plan – Terrasse på 50 m² – Gode solforhold – Parkering i garasje – Godt med bodplass

Friluftsvegen 21
5310 Hauglandshella

Enebolig oppført over to plan med tilhørende garasje. Terasse vendt mot sørøst på ca. 50 m². Kjeller: Entré, Hall m/trapp, Vaskerom, Bad, Kontor, Kjellerstue, Soverom, Bod, Garasje 1. etasje: Stue, Kjøkken, Grovkjøkken, Gang, Bad, 2 Soverom

Standard

Velkommen til Friluftsvegen 21!

Kjelleretasje:

Soverom:
I denne etasjen finner du et soverom på 7,6m² som er det minste av alle soverommene. Her er det plass til seng av ulik størrelse, forskjellige garderobeløsninger og annet inventar.

Kjellerstue:
Boligen har en koselig kjellerstue på 29,5 m² hvor det er plass til sofagruppe og annet ønsket møblement. En perfekt ekstra stue hvor man kan trekke seg vekk fra en travel hverdag eller et sted hvor barna kan oppholde seg.

Bad:
Eldre bad med belegg på gulv, tapet på vegger og takplater i himling. Rommet har en størrelse på 5,5m² og er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speilskap, gulvstående toalett og dusjkabinett. Badet er av eldre dato, og det må påregnes oppgraderinger.

Vaskerom:
Praktisk vaskerom på 6,3m² med belegg på gulv, strie på vegger og takplater i himling. Naturlig ventilasjon via ventil i himling. Rommet inneholder utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Kontor:
Boligen har et rom som er innredet som kontor. Dette er opprinnelig bod på byggetegninger fra kommunen. Rommet har e størrelse på 8,4 m².

Bod:
Flere boder i boligen gir god plass til oppbevaring av det man måtte ønske.

1.etasje:

Soverom:
Boligen to siste soverom finner du i denne etasjen og har en størrelse på 11,5m² og 11,7 m². Begge rommene gir plass til dobbeltseng, garderobeskap og annet møblement.

Bad:
Bad på 6,3 m² med keramiske fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant, speil/skap m/belysning, gulvstående toalett og dusjkabinett.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Ventilator integrert i overskap. Fronter, benkeplate og vask, samt plater mellom overskap og benkeplate ble byttet rundt 2019. Skrog er hovedsakelig fra antatt byggeår. Kjøkkenet inneholder komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøle/fryseskap.

Grovkjøkken:
Vegg i vegg med kjøkken finner du et grovkjøkken på 5,4m² hvor kjøkkeninnredning fra IKEA med slette fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask.

Stue:
Åpen og luftig stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Sturen har store vinduer som gir mye naturlig lysinslipp og skaper en god romfølelse. Fra stuen er det også utgang til boligens terrasse på ca. 50 m². I stuen er det også en peis som gir godt med varme på kalde høst- og vinterdager.

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

1.etasje: 97 m²
Kjeller: 121 m²
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1094m2

Parkering

Parkering i garasje.

Arealbeskrivelse

Kjeller: Entré, Hall m/trapp, Vaskerom, Bad, Kontor, Kjellerstue, Soverom. 1-etasje: Stue, Kjøkken, Grovkjøkken, Gang, Bad, 2 soverom

Beskaffenhet

Egen tomt på 1094.4 m². Tomten er opparbeidet med belegningsstein, murer, plen, terrasser, trapper, plattinger, prydbusker og beplantning

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Rentbrennende vedovn i stue.
Varmekabler i entré, hall m/trapp, soverom 1, kjellerstue og vaskerom og begge bad.
Det er også varmekabler i utvendig sandgrav.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-07-2023

Meny