Støletorget 5, 5003 Bergen

Attraktiv rekkehusleilighet i Støletorget over Meny-butikken. Parkering i fellesgarasje og heis. Stor terrasse på 45 kvm

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Charlotte Kleven

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

94 21 32 26 / ck@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Støletorget 5
5003 Bergen

Sameiet Støletorget

1. etasje: - Entre, wc-rom, hall/trappegang, stue/spisestue, kjøkken og vaskerom. Fra stue er det utgang til terrasse (45 kvm.). 2. etasje: - Bad, 3 soverom og bod/kott. Loft: - Trappegang/loftstue.

Standard

Rekkehusleilighet med en sentral og fin beliggenhet på Støletorget i Sandviken. Boligen går over 3 etasjer, og har terrasseplatting på 45m² med utsikt mot nærområdet/bebyggelse, Bergensdalen og byfjell.

Felles trappeadkomst til felles svalgang og gatedør. Bod tilhørende seksjonen med utvendig adkomst på ca.
5,90 m² gulvflate (lys/strømuttak).

Boligen holder normal standard utifra alder/konstruksjon, men modernisering må påregnes. Se byggemåte og tilstandsrapport for estimert kostnadsforløp.

Kvaliteter:
- Gulv: Belegg, tregulv, fliser, laminat og malt tregulv.
- Vegger: Malte flater/strie, panel og fliser
- Tak: Panel
- Ildsted: Nyere peisinnsats i stuen. Trolig opprinnelig skorstein/pipeløp. Lakket tretrapp mellom etasjene
- Dører: Fyllingsdører (sannsynlig opprinnelig innerdører).
- Kjøkken: Furukjøkken med profilerte fronter og lys laminat benkeplate med fliser over. Lysarmatur med stikkontakt under overskap + stikkontakt på vegg. Bryter for ventilasjon under ventilator (komfyrvakt). Integrert ovn og platetopp med
induksjon. Plass og opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.
- Wc: Helfliset wc-rom på ca. 1,40 m²: Klosett, servant, speil og lysarmatur med stikkontakt. Mekanisk avtrekk fra wc-rom og tilluft via dør. Panel i tak. 2 vegger i betong og 2 i tre
- Bad: Helfliset bad på ca. 6,10 m²: Badekar, klosett, dusjkabinett, møblement med servant, overskap med speil og lysarmatur med stikkontakt. Plastsluk i dekke. Varmekabel i bad. Panel i tak med innfelt belysning. Mekanisk avtrekk og tilluft via dør.
- Vaskerom: Våtromsbelegg på gulv, sluk i dekke, malt strie på vegger og panel i tak. Varmtvannsbereder på 198 liter fra 2005 og stoppekran.
- Tekniske installasjoner: Vannrør i kobber. Avløpsrør av plast Mekanisk ventilasjon fra kjøkken og våtrom, tilluft via dører. Spalteventiler i div. vinduer.  Opprinnelig el-skap med automatsikringer.

Byggeår

1986

Bruksareal per etasje

1.etg.: 70 kvm.
2.etg.: 55 kvm.
3.etg.: 16 kvm.
Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

1935m2

Parkering

Det medfølger ikke fast parkeringsplass. Beboerne får 1 parkeringsoblat til parkeringsanlegget ved Meny. Førstemann til mølla prinsippet.

Beskaffenhet

Felles eiendom er på 1935.1 m² med boliger og to næringsseksjoner. Ellers gangveier, fellesareal og beplantning.

Oppvarming

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport for eiendommen datert 23.11.21.

Tilstandsrapport utført av

Øystein Lunde.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-02-2022

Meny