Myrdalskogen 26, 5118 Ulset

Flott 4-roms med sentral beliggenhet! Altan på 10,4 m2 – Nytt bad i 2020 – Heis i bygget. Gangavstand til bhg og skoler.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Myrdalskogen 26
5118 Ulset

Prestestien Borettslag

Andelsbrevnummer

537

Gang, stue, kjøkken, bad og tre soverom.

Standard

Velkommen til Myrdalskogen 26! En flott 4-roms leilighet med normal standard og god planløsning.

Du ønskes velkommen hjem av en lys og imøtekommende gang. Førsteinntrykket er solid - lyse farger på veggene og flott gulv. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. I gangen finner du en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir godt med lagringsplass.

Leiligheten har en lys, fin og romslig stue med god plass til sitte- og spisegruppe og annet ønskelig innredningsmøblement. Rommet har store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp og god romfølelse. Ny varmepumpe i 2021, plassert i stue.

Fra stuen ledes du naturlig inn på leilighetens kjøkken. Flott kjøkken med hvit kjøkkeninnredning og foliert benkeplate. Her er det også mulighet for et lite spisebord dersom det er behov for det. Fra kjøkkenet er det utgang til altan på 10,4 m² hvor du kan nyte gode solforhold og flott utsikt! Altanen har altan over slik at du kan sitte tørt på en ellers så regnfull dag.

Leilighetens bad er nytt i 2020 sammen med rørnettet. Badet er flott innredet på gulv og vegger. Rommet inneholder wc, dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Rørfordelingsskap på bad og mekanisk avtrekk.

Leiligheten har totalt tre soverom med plass til seng av ulik størrelse og annen ønskelig soveromsinnredning. Hovedsoverommet har en stor skyvedørsgarderobe som gir godt med lagringsplass. Det ene soverommet er opplyst modernisert for 1-2 år siden med nytt gulv, nye plater på tre vegger, malte overflater og ny gulv- og dørlist.

Heis i bygget og tilhørende bod i kjeller.

Alt i alt er dette en flott leilighet med god planløsning og vanlig standard.

Byggeår

1970

Bruksareal per etasje

Fjerde etasje: 80 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

65980m2

Parkering

Biloppstillingsplasser i borettslaget. Borettslaget har bygget og eier garasjer på borettslagets eiendom. Borettshavere i laget har fortrinnsrett til leie av garasjene ved fordeling av styre. Tildeles etter venteliste.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer gang, stue, kjøkken, bad og tre soverom.

Beskaffenhet

Fellesarealer er opparbeidet med interne stier, bed/busker/beplantninger, plener, område med natur, mm.

Oppvarming

- Vann til luft pumpe, plassert i stue.
- Sentralvarme

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

12-01-2022

Meny