Nordåsbrotet 121, 5235 Rådal

Lekker 4-roms leilighet med god standard og moderne kvaliteter! Sentral og attraktiv beliggenhet – Barnevennlig område.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nordåsbrotet 121
5235 Rådal

Nordås terrasse borettslaget

Andelsbrevnummer

52

Leilighet over to plan i byggets andre og tredje etasje med følgende romfordeling. 2 et.: Entré/gang og trapp, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom. 3 et.: Trapp, gang, tv-hems, bad og to soverom. Ekstern bod på 5 m² i 2 et. med adkomst fra yttergang. Garasjeplass med el-bil lader i fellesanlegg u-etg.

Standard

Velkommen til Nordåsbrotet 121! En lekker og innbydende 4-roms leilighet med bra standard og god planløsning. Leiligheten fremstår som lys og luftig med moderne kvaliteter. I Nordåsbrotet bor man sentralt, i fine, etablerte omgivelser og samtidig tett på flott natur.

En lys, romslig og luftig entré/gang ønsker deg velkommen hjem! Førsteinntrykket er solid - laminat på gulvet og malt platekledning i tidsriktige farger. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko, samt mulighet for garderobeskap eller oppbevaringsmøblement om man ønsker det.

Leiligheten har en stor og romslig stue med god plass til både sitte- og spisegruppet. Stuen blir familiens samlingspunkt hvor en kan nyte godt selskap med familie og venner. Rommet har store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp og god atmosfære. Fra stuen er det utgang til altan og åpen løsning mot kjøkken.

Lekkert kjøkken med IKEA innredning fra 2013 i hvite høyglans fronter og heltre benkeplate med stål vaskebeslag. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og to frysere. Kjøkkenet har laminat på gulvet og malte overflater på vegger og himling, samt spotlights i taket.

Fra stuen er det inngang til soverommet i andre etasje. Stort soverom med plass til seng av ønskelig størrelse og annen ønskelig soveromsinnredning. Rommet har også et praktisk garderobeskap som gir godt med oppbevaringsplass.

I tredje etasje finner du leilighetens to andre soverom, på henholdsvis 13,90 m² og 10,20 m². Rommene har god plass til seng av ønskelig størrelse og annen soveromsinnredning. Det ene soverommet har en skyvedørsgarderobe.

Leiligheten har et pent bad i tredje etasje (pusset opp 2014), innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. Badet har elektrisk avtrekksventil.

I leilighetens andre etasje finner du et bad/vaskerom med malt gulvbelegg og malt strie vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusjkabinett, servant med møblement, speil og belysning. Her finner du røropplegg for vaskemaskin, 200 L bereder og elektrisk avtrekksventil. Badet/vaskerommet har nyere møblement og kabinett.

I tredje etasje finner du en koselig og praktisk tv-hems hvor en kan trekke seg unna for å nyte rolige dager, eller slappe av etter en lang arbeidsdag.

Alt i alt er dette en flott og innbydende leilighet med fin planløsning og god standard. Velkommen til visning!

Byggeår

1988

Bruksareal per etasje

2 et.: 79 m²
3 et.:  45 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

27851m2

Parkering

Garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg i u-etg med automatisk garasje portåpner.
Det er også gjesteparkering på borettslagets tomt.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entre/gang og trapp, bad/vaskerom, bad, stue/kjøkken, 3 soverom og tv-hems.

Beskaffenhet

Arealet er felles for laget, pent opparbeidet med interne veier/ parkeringsplasser, gangveier, lekeplass, murer og grøntarealer.
Aktuell leilighet har egen hage bakside som er opparbeidet med betongheller og bed.
Borettslaget har også egen båthavn og badeplass som disponeres av andelseierne.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler på bad/ vaskerom og bad.

Fra 2021 blir det forbud mot ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Åpne ildsteder og ovner fra tidligere enn 1998 er definert som ikke rentbrennende, og må fjernes, blindes/plomberes (for så være dekorasjon/møbel), eller skiftes ut innen utgang av 2020.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-12-2021

Meny