Kirkegaten 3, 5036 Bergen

Flott bygårdsleilighet med god standard og fine kvaliteter! Attraktiv og sentrumsnær beliggenhet. Takhøyde 278 cm.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Kirkegaten 3
5036 Bergen

Sameiet Kirkegaten 3

2 roms bygårdsleilighet i byggets første etasje med følgende romfordeling: Første etasje: Entré/gang (4,60 m²), kjøkken (7,20 m²), bad/vaskerom (4,70 m²), soverom (11,60 m²) og stue (18,90 m²). Leiligheten har en ekstern bod på 6 m² i underetasjen.

Standard

Velkommen til Kirkegaten 3! Leiligheten ligger fint til i første etasje i en bygård bestående av ti seksjoner fordelt på 4 etasjer.

Du ønskes velkommen hjem av en lys og luftig entré med god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Førsteinntrykket er solid - keramiske fliser på gulvet, lyse vegger i tidløse farger og varmekabler i gulvet. I gangen har du også mulighet til å innrede med ulike garderobeløsninger.

Fra gangen ledes du naturlig inn mot leilighetens stue. Innbydende stue med takhøyde på 278 cm og luftig atmosfære som gir deg en behagelig romfølelse. Stuen har store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp, samt god plass til både sitte- og spisegruppe. Ellers vil du finne mer en god nok plass til ønskelig møblement. 3 stavs eik parkett på gulv.

Flott kjøkken i hvite profilerte fronter og heltre benkeplate med stål vaskebeslag. Av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Også på kjøkkenet er det 3 stavs eik parkett på gulvet.

Leiligheten har et pent bad/vaskerom innredet med keramiske fliser på gulv og vegger, samt varmekabler i gulvet. Rommet inneholder wc, dusjhjørne, servant med møblement, speil og belysning. Badet har elektrisk avtrekksventil og spotlights i himling.

Leilighetens soverom er på 11,60 m² med god plass til seng av ulik størrelse og annet ønskelig soveromsmøblement. På soverommet finner du en stor og praktisk garderobe med god oppbevaringsplass.

I underetasjen finner du en ekstern bod på 6 m².

Byggeår

1900

Bruksareal per etasje

Leiligheten strekker seg over ett plan og har et bruksareal på 50 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

197m2

Parkering

Soneparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entrè/gang, kjøkken, bad/vaskerom, soverom og stue.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet og er opparbeidet med felles bakgård.

Oppvarming

Oppvarming:
Elektrisk og vedfyring.
Godkjent vedovn (ny 2021)

Varmekabler i entre/ gang og bad/ vaskerom.

Energimerking

Energikarakter G og oppvarmingskarakter ORANSJE.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

10.11.21

Tilstandsrappport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-12-2021

Meny