Damsgårdsveien 186, 5160 Laksevåg

Flott og innholdsrik enebolig med god standard og sentral beliggenhet. Rolig og barnevennlig – Vesentlig oppgradert.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Damsgårdsveien 186
5160 Laksevåg

Kjeller: gang, soverom og vaskerom. Første etasje: entré, stue, kjøkken, bod og wc. Loft: gang, bad, to soverom, bod og loftsrom. Boligen har en utvendig sportsbod på 12 m² og vedbod.

Standard

Velkommen til Damsgårdsveien 186! En flott og innholdsrik enebolig med gjennomgående god standard. Eiendommen har en sentral og attraktiv beliggenhet som gir deg nærhet til det meste. Boligen har en god og funksjonell planløsning og fine kvaliteter. Boligen har hatt vesentlig oppgraderinger over årene med blant annet modernisert kjøkken i 2017/2018 og nytt bad i 2013.

En lys og luftig entré ønsker deg velkommen. Førsteinntrykket er solid - gulvet er belagt med slitesterk vinyl laminat og fargevalgene er lyse tidløse. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Entréen har også plass til oppbevaringsmøblement om man ønsker det. I stuen finner du en peisovn som passer utmerket på en kald vinterdag.

Fra gangen ledes du naturlig inn til boligens stue. Stuen er stor og romslig med god plass til både sitte -og spisegruppe. Rommet har flere store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp og god romfølelse.

Boligen har et lekkert kjøkken som ble modernisert i 2017/2018 med ny benkeplate, kjøkkenfronter, veggplater og vifte. Innredningene har hvite lett profilerte fronter og heltre benkeplate. Av integrerte hvitevarer finner du platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap.

Flott bad (oppgradert i 2013) med fliser på gulvet og våtromsplater med flisemønster på vegger, samt varmekabler i gulvet. Badet inneholder wc, dusjkabinett/badekar, servant med skap, speil og belysning. Baderomsinnredningen ble skiftet i 2014 og det ble satt inn nytt kombinert badekar og dusjkabinett i 2019.

Boligen har også et praktisk wc-rom innredet med wc og servant (2013).

Totalt finner du tre soverom på henholdsvis 11,7 m², 8,6 m² og 8,4 m² med god plass til seng av ulik størrelse og annen ønskelig soveromsinnredning.

I kjeller finner du et praktisk vaskerom med fliser på gulvet og malte vegger. Rommet inneholder en 200 liters bereder, opplegg for vaskemaskin, vaskekum, sluk og arbeidsbenk.

I første etasje finner du et disponibelt rom som kan brukes til det man måtte trenge. For øvrig er det rikelig med oppbevaringsplass i skap plassert i gang i andre etasje og i den romslige boden i andre etasje.

Utvendig sportsbod fra 2013 på 12 m² og vedbod.

Ellers er det verdt å nevne:
Yttertekking fra 2007.
Deler av kledning fra 2007.
Vinduer skiftet i 2008, 2013, 2021 (samt 2 stk. fra ca. 2001).
Ny ytterdør i 2013.
Oppgraderinger på elektrisk anlegg i 2005 (regi tidligere eier), samt med nytt sikringsskap og innmat, Ny kurs til kjøkken og utekontakt i 2019.
Isolert deler av tak i 2014.
Flere nye gulv, sparklet og malte overflater.

Alt i alt er dette en flott og innholdsrik enebolig med god standard, flott beliggenhet og fine brukskvaliteter.

Byggeår

1880

Bruksareal per etasje

Kjeller: 25 m²
Første etasje: 51 m²
Loft: 41 m²
Totalt: 117 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

189m2

Parkering

Parkering i offentlig gate. Regler for offentlig parkering gjelder.
 

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, gang, stue, kjøkken, bad, tre soverom, vaskerom, disp. rom og wc.

Beskaffenhet

Opparbeidet tomt med plen (ny i 2015), hekk, pryd-busker/beplantninger, flislagt sti/trapp, plassbygd
tretrapp, mm. Lett skrånende eiendom.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i kjeller.

Boligen har varmepumpe (luft til luft).

Fire nye panelovner (wifistyrt).

Fast brensel (rentbrennende peis fra 2011)

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-12-2021

Meny