Sundts veg 77, 5221 Nesttun

Moderne 3-roms med god planløsning, bra standard og terrasse. Attraktiv beliggenhet og gode solforhold! Nytt 2020.

SOLGT

Petter Krantz

Eiendomsmegler MNEF

45 20 04 00 / pk@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sundts veg 77
5221 Nesttun

Skjoldnes 1

Entré (6 m²) m/skyvedørsgarderobe, gang (7 m²), stue/kjøkken (32 m²), soverom (14 m²), soverom (9 m²), bad (5 m²). Tilhørende bod på 8 m².

Standard

Velkommen til Sundts veg 77! En lekker 3-roms med høy standard og moderne kvaliteter. Leiligheten har god planløsning og flott beliggenhet i et nyetablert og populært boligområde på Skjoldnes med nærhet til det meste. Leiligheten har en praktisk, trappefri inngang fra bakkeplan.

En lys og luftig entré ønsker deg velkommen hjem! Førsteinntrykket er solid - en-stavs eikeparkett på gulvene og lyse flotte farger malt i tidsriktige farger på veggene. Her er det god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Her finner du også en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfront. Videre kommer leilighetens gang - her finner du en lang og praktisk oppbevaringsløsning på veggen.

Fra entréen ledes du naturlig inn til en romslig stue med fine kvaliteter og store vindusflater som sikrer godt med naturlig lysinnslipp og god atmosfære. Stuen har god plass til sitte- og spisegruppe, samt annet ønskelig inventar. Åpen stue-kjøkken-løsning.

Flott kjøkken med hvite malte fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet fremstår som nytt med moderne kvaliteter og integrert utstyr.

Fra entréen er det dør inn til leilighetens bad. Pent bad med fliser på gulv og vegger. Badet inneholder veggmontert wc, servant med møblement, dusjhjørne med glassdører, speil og belysning. Her finner du røropplegg for vaskemaskin og tørketrommel, plassert under arbeidsbenk. På badet finner du også rørskap.

Leiligheten har to soverom på henholdsvis 14 m² og 9 m² med god plass til seng av ønskelig størrelse og diverse soveromsinnredninger. På soverommene er det vinduer som strekker seg fra gulv til tak som gir godt med naturlig lysinnslipp og god romfølelse. Her er det også plass til ulike garderobeløsninger. Skyvedørsgarderobe på ett soverom.

Foran leiligheten er det stor privat terrasse/uteareal på 60 m² med sol til ca. 22.00 midtsommers.

Ellers er det montert sentralt ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning fra returluft i leiligheten.

Alt i alt er dette en lekker leilighet med gode og moderne kvaliteter, samt gjennomgående høy standard og formidabel planløsning!

Velkommen til visning!

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Første etasje: 77 m²
Bod: 8 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

14454m2

Parkering

Parkeringsplass kan kjøpes eller leies. Selger opplyser at parkering kan leies for kr. 1000 pr md.

Gjesteparkering er mulig langs adkomstveien. Det opplyses at det senere vil bli etablert felles gjesteparkering.

Arealbeskrivelse

P-rom inkluderer entré, gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Fellesarealer er pent opparbeidet. Foran leiligheten er det privat terrasse/uteareal som grenser ut mot gangvei og parkmessig fellesområde.

Oppvarming

Vannbåren varme i røranlegg integrert i gulvene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest.
Oppvarmingskarakter GRØNN - Energikarakter C.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Øistein Fotland

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-06-2022

Meny